Mam steam i mam lagi na nim i pin chyba ok, małe fps tak d0 60fps, i celownik nie działa płynnie, tnie się, czy to wina kompa - podam wam jakiego mam kompa, a jak to nie to, to powiedzcie co?
Z góry dzięx
AMD Athlon XP 2000+
1.72 GHz, 1.25 GB RAM
( Procekt to 1.7
Ram 1256 Mb
Karta graficzna 256 Mb
Sapphire Radeon x1550 Series)
To co mam zrobić żeby wszystko było ok. Steam jest nowy nie śmigany. Mam go z 2 dni dopiero. Jak kuzyn był u mnie i zapuszczał swojego steam to były lagi, ale celownik płynnie chodził. Sam już nie wiem co robić...
Komputerów to żeś mnie rozbawił jak nie masz pojęcia co to jest to się lepiej nie wypowiadaj co do tematu wyłącz synchronizację pionową w sterownikach od karty a tak wo gule polecam to Let me google that for you
Chcesz się skontaktować: Napisz na gg, 3142509|Nie wykonuje prac za reklamę, za sms, za darmo|
Komp jest dobry. A format na 100% nic nie da bo ja wczoraj robiłem formata, dzisiaj przeinstalowałem, raty ustawiłem itd. i mam taki sam ping jak przed formatem... Gadacie głupoty... Złe raty mogą być... Ja miałem kompa zasyfionego w ciul format i to samo... ten sam ping ;) A więc nie gadajcie głupot ze format coś da... Format coś da jezeli ma sie wirusy na kompie i sie je usunie w trakcie formata. To może cos dac;)
W tym poradniku dowiesz się:
1. Co to jest kod pluginu,
2. Co to jest .sma,
3. Co zrobić z kodem lub z plikiem .sma?
4. Jak kompilować pluginy na 2 sposoby,
5. Jak instalować pluginy.
Dzisiaj taka trzoda byla na Jamce TP ze szok, jeszcze na tym serwie takie burdlu nie widzialem, adma nie bylo przez ok. 1,5-2h ale nie mam pretensji do zadnego. chodzi glownie o to ze kazdy sie wzajemnie tyral 0 gry TP oraz jedno wydarzenie ktorego nie ma zapisaego w regulaminie a powinno byc...
A więc gram sobie w cs:s i zastanawiam sie czemu mam takie pingi na serwerach .Sprawdziełem ile % wykorzystuje cs mojego łącza(NETIA 1 MB)i okazało się ze są to granice 10-12 % da sie jakos to zwiększyc do ponad 80 %?
Załączam screena
http://img386.imageshack.us/img386/2870/beztytuuy.jpg
Dzięki temu poradnikowi dowiemy się co to są logs(logi), oraz gdzie ich szukać.
Co to są logi
A więc. Logs(logi) to pliki tekstowe o rozszerzeniu *.txt. Są to pliki informujące nas o działaniu serwera(zmiany mapy, rozmowy, slapy itp.)
Przykładowy log:
Dzięki logom możemy się także...
Witam!
Mam problem..gdy w pliku config.cfg zmieniłem pewną wartość z "1" na "0" a plik tylko do odczytu zrobiło mi się coś nie tak z cs'em.
Włączam go i pokazuje się tło gry ale brak inncyh rzeczy typu:
"new game"
"find servers"
i w Menedżerze okazuje się: CounterStrike Brak Odpowiedzi
Co mam...
witam przejde odrau do rzeczy
oferuje:
serwerY
admina na serwerze
serwer vt/ts
ogarniecie
profesionalny lay (wlasnie juz zostal kupiony teraz trzeba wplacic pieniadze na konto)
stala 5
duza dostepnosc
mam sca non syeam
poinstalowalem patche najpierw 16 potem 17 i przed chwila 18
chce wejsc na jakis serw i mam cos takiego
http://i31.tinypic.com/35na7sw.jpg
Ostatni znalazłem plugin i niewiem co jest w nim źle bo wogóle mi niedziała :/
/* AMXModX Script
*
* Title: Auto Round Restart (autorr)
* Author: SubStream
*
* Current Version: 1.5
* Release Date: 2007-04-04
*
* For support on this plugin, please visit the following...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u