Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Half life 2 a cs ???:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1862
Narzędzia wątku

Half life 2 a cs ???

M16 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam kupiłem gre Half Life 2 bo cs jusz nie było i muwi ze bendzie tu cs
ale jak go zainstalowac mam 2 płytki i cd-key

Odp: Half life 2 a cs ???

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

to jak mogło nie być cs'a i powiedział że będzie on na tych płytkach...
heheh dziwne trochę...

NoNamePL is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Ziomek cię w huja zrobił, co przy twoim intelekcie (wnioskując po pisowni) było łatwe :)

naumuw111 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

poprostu pozostaje ci isc do tego gościa i roz**bac mu morde :D

Postawcie Gibona

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Half Life 1
Witam, mam pare pytan 1. Jak zainstalowac amxx w hl1 i prosze o link do niego 2. Dproto z cs 1.6 bedzie dzialac?
Problemy z HLDS
CS:S + Half-Life 2
Witam mam problem z Half-Life2 (Z CS:S także) gdy gram w HL2 po jakimś czasie sie wyłącza (Gram New game) przeważnie po 5 czasami 10 min.Nie wyświetla sie żaden błąd nic pupit jest z ikonami to wszytko. Z góry dzięki. Ps. Nie wiedzialem gdzie temat umieścic :]
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Half-Life 2
Gra ktoś z wiaderkowiczów w HL2?
Archiwum forum
Cs:Half Life błąd
Mam problem. otóż mam cs 1.6 non steam i daję change game bo chce spróbować zagrać w half life. No dobra daje w half life new game wybieram poziom ale nic się nie włącza. A jak chce zmienić coś w ustawieniach half life, gra wywala mnie do pulpitu. Pytanie: Co trzeba zrobić żeby zagrac w half...
Problemy z CS 1.6
ip do half life
macie jekies ip serverow do half life ???
Archiwum forum
Half-life 1
Witam mam pytanie czy ktoś moze mi podać link z którego sciagne Half life 1 lub torrenty niewiem jak ktoś by mi mógł powiedzieć z kad go sciegne:)
OffTopic - Counter Strike
Half Life 2 CD KEY
Witam znalazlem pudełko w domu z płytami Hl2 i cd keyem moze bedzie działac do steam :D tylko nie moge znaleźć na stronie Steam-u gdzie wpisac cd key zeby go zrestartować czy cos takiego :P aby odzyskac konto :P bo jak wpisuje w steam active to napisane ze zły cd key pewnie ktoś go zarejestrował...
Half Life
Yo Ziom ;} Mam pytanko ... Czy wiecie może z kąd moge zassać HALF LIFE 1 ? Z góry Thx ;] Tylko Niepiszcie mi " A Googli nie ma ? " Bo jusz szukałem i nie znalazłem :(
Problemy z CS 1.6
Half Life 2
Witam Was ;] Mam pytanko...czy do Counter Strika Source (non steam) da się "dograć" HL2 bez potrzeby ściągania jakiś kilku Gigowych plików? (jakis addon do cs:s czy cuś :P ) Chodzi mi o to żeby można było grać w Single Player;] Pozdrawiam ;)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Half-Life 1
Witam Czy istnieja polskie serwery Hl 1

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz