Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS. |
|
Popularne odwołania do tej strony: jak sie instaluje boty do cs 1.6, jak obsługiwac zbota cs, konfiguracja równoczesna autocad, come installare z bot, konfiguracja zbota, zbot setup
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Konfiguracja ZBOT |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 2
|
Konfiguracja zbot
Polecam
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
[Steam & Non Steam] Zbot
Nie wiem czy mam Steam czy Non Steam
Witam szukałem tematu ale nie mogłem znałeś :(
Mam problem grałem przez multi w cs'a i były fajne mapki po skończeniu mapki chciałem pograć w nią z botami (Zbot) więc zlazłem tę mapkę w Nowa Gra (Mam spolszczenie) ale jak uruchamiam to single ####ANALIZING####...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam!
Pobrałem zboty z cscenter.pl/download_counter_strike/57-cstrike_zboty_download.html
Podmieniłem folder cstrike tak jak jest napisane w tym temacie. Pobrałem waypointy i..?
Odpalam CSa, włączam mapę np. de_dust2 albo de_westwood, dodaję bota za pomocą komendy "bot_add_ct", bot się pojawia,...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam ZBOTy i mam w help cos tam o tych zbotach.Wpisuje bot_add i mi pisze unknow commend.Co jest?ZLe je zainstalowalem czy jak?
| Problemy z CS 1.6 |
|
Więc tak mam zboty i dało by sie zrobić opcje zmieniania im hp ? albo aby boty nie brały broni jeśli widzą jak coś leży? zboty robią waypointy to w jakim folderze moge je znalezc ??
| Problemy z CS 1.6 |
|
jak mam dodać zbot'y do amx? mam podboty ale one nie obsługują wielu mapek.
a jak dodam zboty i nadpisze liblist to amx nie działa. pomocy...
| Problemy i konfiguracja AMXX |
|
Siemka sciągnełęm sobie zobty do cs 1.6, i mam 2 pytania Gdzie wypakować Zboty(mam Steam) a także sciągnełem sobie woyponty.. czy jakoś tak czyli już zanalizowane mapy gdzie je też wkleić
Powiesz masz Pomógł
Pozdrawiam
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam, z tych artykulow co wycytalem wczesniej na wiaderku nie znalazlem zbotow ,ktore mi dzialaly, a wiec czy moglby mi ktos dac link z zbot-ami ktore bede na 100% dzialac ;p
z gory dzieki KRAJ
| Problemy z CS 1.6 |
|
Więc tak mam nadzieje że to dobry dział postawiłem serwer na dedicadet serwer w cs 1.6 i wszystko niby dobrze działa i pobrałem Zboty i wrzuciłem je do Cstrike tak jak było napisane to niby wszystko było ok jak wszedłem na server to przy na ciśnięciu klawisza H wyświetlało się również dodaj bota...
| Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 |
|
zainstalowałem ostatnio zbota do cs 1.6 wszysko było ok dopuki nie zainstalowałem modow (amx x, amx,stastme) niewiem co zrobić
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam wielką prosbe jak zmienic nicki botow (Zbot)??
| OffTopic - Counter Strike |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|