jak w temacie - czasami, tak 1/4 razy wyskakuje mi taki błąd łączenia do serwera i mnie wyrzuca. (mam slota, ale to mnie denerwuje i nie mam już pomysłu).
jak ktoś ma pomysł... :)
Phoenixin Channel Studio PRO 10
http://img840.imageshack.us/img840/6868/47273601.jpg
Phoenixin Channel Studio PRO 10 | 24.49 MB
Dont you love to schedule, ganize and telecast video channel with the aid of a single PC* Dont think that you are in day dream because by using the Channel Studio Pro,...
Witam. Na serwerze po zmianie mapy po kilku sekundach wyrzuca wszystkich z serwera i reason:
Reliable channel overflowe
Jest to tylko na moim serwerze.
Co to może być? Proszę nie wysyłać mi linku do wiki -.-
Mój server.cfg
hostname "ZABIJAMY.PL
A więc mam problem. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że tutaj się uda. Po prostu wchodzę na jakiś serwer deathrun, jailbreak albo podobny (surf działa, ffa, tp, itp.) i nie widzę celownika, hp, itp. (w pierwszej albo drugiej rundzie) a potem kickuje mnie z komunikatem "Reliable...
Witam. Polecono mi zrobić tak, żeby eliminować po kolei 1 plugin to błąd zniknie, bo jakiś tam mozę bugować. No i okazało się że to diablo :/! A serwer jest diablo. Także proszę o pomoc. Mod został trochę przerobiony przezemnie. W załączniku się znajduje.
Eloszka...Mam problem i to poważny.
To tak gram sobie a tu nagle wszystko zaczyna działać z dużym opóźnieniem czyli po wygraniu rundy np. przez CT muzyczka leci po około 10sekundach;/Gdy kogoś zabije to moje hity wyswietlane sa też po jakimś czasie.O adminowaniu nie wspomnne po wpisaniu komendy na...
Witam, posiadam serwer JailBreak i co jakiś czas wywala niego graczy z błędem Reliable Channel Overflow. Serwer jest Steam. Wie ktoś w czym może tkwić problem?
Witam
Jak w temacie, tyle że ten błąd dzieje się na mapie de_nuke. Jak jest np 5on5 i gdy są 3rr, to dzieje się coś takiego po tych resach: bugg.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl bądź jak jest dużo osób na servie, gdzies tak 7vs7 i wyżej to gdy dołącze i zacznie się nowa runda nie...
eLo, dzisiaj po reinstalacji steam niby wszystko jest ok ale...Kiedy chce wbić na mój ulubiony serwer DM - STER po wybraniu teamu wyświetla mi się : reliable channel overflowed mam to ,,coś" tylko na tym 1 dmie ale bardzo lubie tu grać więc chciałbym rozwiązać problem. Przed reinstalacją wszystko...
Mam problem z tym ze graczy wyrzuca z mojego serwera i pisze
Reliable channel overflowe
co mam z tym zrobic ? jaka jest tgo przyczyna ?Napiszcie co mam zrobic
!! HELP !!
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u