Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Reliable channel overfload!:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: reliable channel overflowed cs, cs 1.6 server overfload, vioce chanegl pobiersz, chanel overfloaded

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1418
Narzędzia wątku

Reliable channel overfload!

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

jak w temacie - czasami, tak 1/4 razy wyskakuje mi taki błąd łączenia do serwera i mnie wyrzuca. (mam slota, ale to mnie denerwuje i nie mam już pomysłu).
jak ktoś ma pomysł... :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

« Problem ! | sXe »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Phoenixin Channel Studio PRO 10
Phoenixin Channel Studio PRO 10 http://img840.imageshack.us/img840/6868/47273601.jpg Phoenixin Channel Studio PRO 10 | 24.49 MB Dont you love to schedule, ganize and telecast video channel with the aid of a single PC* Dont think that you are in day dream because by using the Channel Studio Pro,...
Użytkowe
Reliable channel overflowe
Witam. Na serwerze po zmianie mapy po kilku sekundach wyrzuca wszystkich z serwera i reason: Reliable channel overflowe Jest to tylko na moim serwerze. Co to może być? Proszę nie wysyłać mi linku do wiki -.- Mój server.cfg hostname "ZABIJAMY.PL
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam] Reliable Channel Overflowed (Deathrun, Jailbreak itp.) :/
A więc mam problem. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że tutaj się uda. Po prostu wchodzę na jakiś serwer deathrun, jailbreak albo podobny (surf działa, ffa, tp, itp.) i nie widzę celownika, hp, itp. (w pierwszej albo drugiej rundzie) a potem kickuje mnie z komunikatem "Reliable...
Problemy z CS 1.6
Reliable Channel Overflow
Witajcie, ostatnio zaczal pojawiac mi sie blad Reliable Channel Overflow Co moze byc jego przyczyna ? Co go powoduje ?
Problemy i konfiguracja AMXX
Reliable channel overflowe - diablo
Witam. Polecono mi zrobić tak, żeby eliminować po kolei 1 plugin to błąd zniknie, bo jakiś tam mozę bugować. No i okazało się że to diablo :/! A serwer jest diablo. Także proszę o pomoc. Mod został trochę przerobiony przezemnie. W załączniku się znajduje.
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Non Steam] Reliable channel overflowed opóźnienia gry
Eloszka...Mam problem i to poważny. To tak gram sobie a tu nagle wszystko zaczyna działać z dużym opóźnieniem czyli po wygraniu rundy np. przez CT muzyczka leci po około 10sekundach;/Gdy kogoś zabije to moje hity wyswietlane sa też po jakimś czasie.O adminowaniu nie wspomnne po wpisaniu komendy na...
Problemy z CS 1.6
Reliable Channel Overflow
Witam, posiadam serwer JailBreak i co jakiś czas wywala niego graczy z błędem Reliable Channel Overflow. Serwer jest Steam. Wie ktoś w czym może tkwić problem?
Problemy z HLDS
Error: Reliable chanel overflowed
Witam Jak w temacie, tyle że ten błąd dzieje się na mapie de_nuke. Jak jest np 5on5 i gdy są 3rr, to dzieje się coś takiego po tych resach: bugg.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl bądź jak jest dużo osób na servie, gdzies tak 7vs7 i wyżej to gdy dołącze i zacznie się nowa runda nie...
Problemy z CS 1.6
reliable channel overflowed - tylko na 1 serwie?
eLo, dzisiaj po reinstalacji steam niby wszystko jest ok ale...Kiedy chce wbić na mój ulubiony serwer DM - STER po wybraniu teamu wyświetla mi się : reliable channel overflowed mam to ,,coś" tylko na tym 1 dmie ale bardzo lubie tu grać więc chciałbym rozwiązać problem. Przed reinstalacją wszystko...
Problemy z CS 1.6
Reliable channel overflowe
Mam problem z tym ze graczy wyrzuca z mojego serwera i pisze Reliable channel overflowe co mam z tym zrobic ? jaka jest tgo przyczyna ?Napiszcie co mam zrobic !! HELP !!
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz