Prosze aby ktos podal mi stronke z dobrymi botami do cs 1.6... to z cs.mocny jest rejestracja platna a z tej darmowej nie chca sie pobierac plikibede wdzieczny
![]()
|
|
Prosze aby ktos podal mi stronke z dobrymi botami do cs 1.6... to z cs.mocny jest rejestracja platna a z tej darmowej nie chca sie pobierac plikibede wdzieczny
![]()
dzieki ale jak instaluje zbot'y to po odpaleniu i dodaniu jednego bota gra zaczyna łapac niesamowite lagi :/ co mam zrobic ??
Jezu Chryste zmiluj sie nademna . BOTY TWORZA SOBIE WAYPOINTY POCZEKAJ CHWILE <AZ JE STWORZA !!!
sry jestem totalnym noobem ale to jest tak...... :P odpalam cs ---> new game ---> wybieram mapke ---> zaczynam grac mapka zaladowana ---> klikam H ---> add zbot ---> i wtedy add zbot to tt np ---> i potem zac zynaja sie lagi i za chwilke tek jakby od nowa sie serv ładowal i tak w kolko :/ co to jest ??
A nie powinno, po resie serwa powinno być ok. Usuń wszytkie pliki ZBOTów (no, dźwięki zostaw), ściągnij to -> Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. i zainstaluj ;]Zamieszczone przez mati101094
ok juz pobieram :p zobacze :P
weź sobie zboty, w serwisie jest gdzieś mój art, aw nim waypointy do wielu map, boty nie będą sie musiały uczyć
juz wszystko dziala :D thx
| « Ogłoszenia i przyklejone | prosze o sprawdzenie binda... » |