Jak można zainstalować server na adres ftp i jakie wymagania musi spełniać (przeczytałem w umowie od neta, że mogę mieć darmową stronkę [i nawet niezłe parametry])
|
|
Jak można zainstalować server na adres ftp i jakie wymagania musi spełniać (przeczytałem w umowie od neta, że mogę mieć darmową stronkę [i nawet niezłe parametry])
SoulsHunter, nie rozumiem... Wchodzisz na np. www.yoyo.pl www.ugu.pl www.lua.pl (3 najlepsze hostingi darmowe), zakładasz konto, kopiujesz pliki na ftp i jazda.
mi chodzi o server CS ;) czy mozna jakos odpalic go na ftp by sobie dzialal 24/7
Ty chcesz na darmowym hostingu postawić serwer cs'a?
Raczej nie da rady bo nawet nie wiem czy by Ci się na serwer ftp zmieściły te wszystkie pliki.
nie na darmowym tylko od dostawcy neta tam jest z 500 mb i no limit
Zmieściły.Zamieszczone przez Predator
SoulsHunter, na zwykłym hostingu nie da rady... musiałby by być jakiś vserver, coś jak pipni.cz ;]
hldsupdatetools - takie cos potrzebujesz ;]
luksorpl, mówię ci że na zwykłym ftp nic nie zrobisz, telnetem sie do niego nie połączysz.
seba, poczytaj troche na google, to sie dowiesz ze normalnie mozna zalozyc
luksorpl, kolejna Twoja mądrość, na hostingach typu yoyo, lua, ugu nie ząłożysz serwera CS'a!
seba, CZYTAJ
!!nie na darmowym tylko od dostawcy neta tam jest z 500 mb i no limit
luksorpl, to jest jedno i to samo, hosting www
cześć, powiedzmy że mam konto na pipni.cz może mi ktoś podać poradnik jak instalować itd.. ?
poszukaj
| « Problem z Włączaniem | HLTV Models!Nie te o jakich myślisz! » |