Cześć . Mam problem z counter strikiem 1.6 > Gdy chce zagrać (obojętnie czy na BOT czy na jakims servie , cs przycina sie a mianowicie po załadowaniu gra dziala do momentu ruszenia myszka (chce nacisnąć ok aby przejść do gry ) . Mam laptopa toshiba z oprogramowaniem vista . Co robić? moje gg 10640982 . Dzieki za jakąkolwiek pomoc
Co wy z tą vistą ? Mi CS, bardzo dobrze chodzi. Co do tego laptopa to możesz włączyć synchronizację pionową, może zadziała. Tylko będziesz miał 60 fps.
A może zmiana rozdzielczości ? I jej jakości ? Spróbuj zmniejszyć rozdziałkę na np. 800 x 600 i zmienić Renderer na D3D. Wszystko znajdziesz w OPTIONS -> VIDEO ... Coś chyba jest z ... fps'ami ... Nie jestem pewien, ale spróbować nie zaszkodzi :))
Witam.
Sorki jak to nie ten dział ale nie umiałem znaleźć odpowiedniego działu. Moje pytanie brzmi następująco:
Czy możecie mi doradzić jakie słuchawki kupić do Counter-Strike i żeby były na allegro i tak do 100zł, i czy też doradzić myszkę też do cs też to 100 zł.
P.S Podawajcie linki z...
Niedawno kupiłem serwer na miecha, na proserwer.pl, myslalem ze pojdzie gladko, ze dostane serwa i sie pobawie tylko troche panelem administracyjnym :P, a tu wyskoczyli z jakimś ftp itd. nie wiem kompletnie jak się za to zabrać, mógłby mi ktoś to wszystko zrobić? Podałbym login i hasło. Jeśli...
Mam problem z moim Cs 1,6 nonsteam
Mianowicie niedodaja mi sie servery do ulubionych
niewiem co sie dzieje kiedys grałem normalnie ale teraz sie cos popsulo i niemoge grac probowalem z wieloma servami zaden niechce sie dodac :/
Moze wiecie co z tym zrobic prosze pomozcie
PS.
Mam...
Ostatnio na cs znalazlem fajny serwer zoombi. Tak mi sie spodobal, ze gralem tylko na nim, i wszystko bylo dobrze. Dzisiaj odpalam serwer i gram na nim az tu nagle wywala mnie z serwa i pisze mi takie cos You have been disconected from the serwer. Reason : Kicked :"Dropped due to slot reservation" ...
siema, mam pytanie czy mozna zmienic kolor ognia jaki jest wydobywany przy strzelaniu? jak tak to w jaki sposob. raczej sie da tylko nie wiem jak, bo widzialem ze jeden koles takie cos mial :P
chodzi mi o to:
http://img238.imageshack.us/img238/6629/ogienyh0.jpg
poszukuję pluginu, który pozwoli BRAĆ z ziemi do ekwipunku nieograniczoną liczbę granatów.
(nie kupując, tylko podnosząc z ziemi)
Już pisałem podobny temat ale został on zamknięty.
PS. Jeśli już nawet taki był na forum, to nie znam jego nazwy, z góry THX!
siema wszystkim, chcial bym sie zapytac czy jest taka opcja ze jak klikne jakis przycisk (ktory sobie wybiore, ustawie w skrypcie) to mi sie nick zmieni np. mam nich roman klikam F5 i zmienia mi sie na Geniek, a jak klikne jeszcze raz F5 to z Genka robi sie Roman, jesli tak mozna to poprosze o...
Jeżeli mam Steam do Day of Defeat:Source oryginalny to czy będzie chodził do jakiegoś csa nie kupywanego tylko ściągniętego ? Jeżeli tak to jak to zrobić?
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u