No wiec tak, przez ferie kupilem sobie STEAMA, lecz niestety nie mam napedu DVD...
do dzis STEAM lezy w pulce, a ja calyczas chce grac... Moj problem polega na tym,
ze jak daje na "aktywuj produkt STEAM" po wpisaniu kodu wyskakuje mi:
"wloz cs anthalogy 1 do dvd" a ja przeciez nie mam DVD. steama sciagnalem z neta!
POMOZCIE... jak mam wpisac CD-KEY?!?!?!?!?! POMOCY!
Ściągnąłem, zainstalowałem... W my games jest Counter-Strike ale co dalej? :P Wchodząc w "Activate a product on Steam" nadal trzeba płytki a do widniejącego cs'a nigdzie cd-keya wpisać nie można :???: Jak to zrobić? :P
Witam.
Kupię Steam Keya gdzieś do 11-13zł przelewem.
Proszę o kontakt na mój numer Gadu-Gadu lub
wysłanie prywatnej wiadomości na forum.
Gadu-Gadu: 25191380
Pozdrawiam.
Mam pytanko bo chcę kupić steamkeya od valve czyli producenta bo nie mam możliwości kupienia pudełkowego itp. ponieważ mieszkam w Anglii . No i czy ktoś kupował właśnie steamkey od valve ?
Mam problem z css steam ;] zrobilem sobie konto i wszystko jak nalezy ;] ( counter zostal kupiony w Lodzi Galerii Lodzkiej Media Markt ) Ale gdy chcialem pierwszy raz wpisac cd-key pisalo ze jest juz wpisany czy cos tam ;] zformatowalem kompa i pisze znowu ;/ formatowalem go ze 6 razy ale i tak to...
Witam!W związku,że ukradli mi już 2 raz konto steam chcę kupic kolejne ale tym razem cd-key aby w razie czego je odzyskac.:)
Patrzałem na gradobicie,gamepad nie mają kluczy narazie.
Witaam , mam pewnien problem podczas wlaczania gry. Wlaczam i po okolo 10 sek gra sie sama wylacza bez zadnego blegu. Wiem ze temat byl juz pare razy poruszany ale probowalem wszystkiego i nic.
Witam, mam problem, ponieważ cały czas, grając w cs mam 60 fps, gdyz w cod4 mam ich ok 90 niewiem o co chodzi pomozcie.( fps_max 100, fps_modem 0 ) <tak mam wpisane nmiewiem o co chodzi HELP ME!
No wiec tak, przez ferie kupilem sobie STEAMA, lecz niestety nie mam napedu DVD...
do dzis STEAM lezy w pulce, a ja calyczas chce grac... Moj problem polega na tym,
ze jak daje na "aktywuj produkt STEAM" po wpisaniu kodu wyskakuje mi:
"wloz cs anthalogy 1 do dvd" a ja przeciez nie mam DVD....
wiec tak mam neo 512 wczesniej mialem na modem i wszystko bylo ok a teraz mam na router i net rozdzielony na 2 kompy.. i gdy stawiam sobie server (HLDS) to IP servera jest takie 10.0.0.5:27015 i server nie jest widoczny w przegladarce servow w cs'ie ani nikt nie dochodzi.. ale wejsc mozna.. tzn ja...