Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Z kąd wziąść mody do cs 1,6 prosze szybko:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: mody do cs 16, instalacja german soldier mod 2007, mod do cs 1.6 non steam, pobierz cs 1.6 pełna wersja, mody do cs non steam, mody do cs 1.6 non steam, cs 1,6 mody, mody do cs 1,6, cs1.6pobierz ns, barbie pokaz mody do zgrania na komputer, counter strike 1.6 non steam pobierz szybko i łatwo, z kad wziasc klcuz do cs steam, mody do cs 1, moduły do csa pobierz, szybko wsciekle jakie auta użyto

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 16391
Narzędzia wątku

Z kąd wziąść mody do cs 1,6 prosze szybko

kozak14 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

[/b]

PROSZE SZYBKO

Predator is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

www.amxmod.pl
www.amxmodx.org
www.forums.alliedmods.net

Odp: Z kąd wziąść mody do cs 1,6 prosze szybko

malinq9 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ej ja mam pytanie jak dodac rank ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[banner] Haha prosze szybko!!!
Typ Pracy: banner Wymiary: 468x60 Napis: Fart Shoot Gaming Dodatkowy Napis: klan gdzieś nad głownym Kolorystyka: bez rózżnicy Tematyka: Cs 1.6 Nagroda: narazie gibon:D Coś od siebie: Licze na was i prosze Fasttt....
Prośby o wykonanie grafiki
[Non Steam] problem z OpenGL [PROSZE O SZYBKO POMOC]
siemano mam problem z OpenGl nie moge go włączyć bo gdy juz go włącze to gra sie zamyka i wyskakuje mi takie coś "the game has detected that the previous attempt to start in OpenGL video mode failed. The game wil now run in software mode." STEROWNIKI MAM ZAINSTALOWANE a musze miec na OpenGl bo...
Problemy z CS 1.6
[Header] Szybko proszę dużo daję!
Typ: Header Rozmiary: 970x198 Kolorystyka Biało-Niebieska Tematyka: CS 1.6 Nagroda: 3x Gibon Inne: Chodzi mi o prace która zmieni tylko tematykę tego: http://uhkra.eu/templates/SportTemp/images/header.jpg headeru. I to co pomarańczowe zmienić na niebieskie :)
Prosze o pomoc szybko!!!
Witam. Wchodze na csa steam i mi myszka tnie. Nie da sie grac. Gram na ns to mi nie tnie. Tylko na s tnie ;/ Lub szasami jest opoznienie w klawiaturze.Co mam z tym zrobic? Prosze o pomoc !!!
Pytania z odpowiedzią
Mody CS 1.6
Dlaczego nie mogę grać na różnych modach? Otwieram server i mi się nie ładuje pasek.
Problemy z CS 1.6
Szybko leci czas, szybko sie chodzi
Witam, tak jak w temacie... mam problem, zainstalowalem csa 1.6, patcha v26, i gdy chce zagrac z kims (lub z botami) to gdy wchodze i proboje isc to idzie mi szybko i sie zacina... czy wie ktos o co chodzi?
Problemy z CS 1.6
Szybko dostaniesz->GIBONEK,szybko zrobisz->grafike ;D Zapraszam!
Witam! proszę o zrobienie mi loga o wymiarach:890x154 i umieszczenie napisu: "Intensive Clan " i umieszczenie tego oto herbu -> ImageShack - Hosting :: 17759284ez6.png Mógłby mi ktoś skonwertować ten herb na format .jpg ? Dam gibona i ten co zrobi wszystko na moich oczekiwaniach dostanie moje...
Proszę szybko odpowiedzieć!!!dam gibona!!!
pytanie 1: Czym się różni grafika w Counter Strike 1.6 Non Steam od Counter Strike 1.6 Steam? pytanie 2: Czy steam pójdzie na kompie: Intel Pentium III Duron 900 Mhz Karta graficzna 32Bit Pamięć RAM 512 MB?
Problemy z CS 1.6
Moduły Do AMXMODX Pilne i Szybko Prosze
# un (required) # csx (required if running CS or CS:CZ) # dodx (required if running DoD) # tfcx (required if running TFC) szukam własnie tych modułów do cs prosze podajcie mi do nich linki albo udostepnijcie
Szukam pluginu AMX/AMXX
CSS a Mody do HL2
witam.mam pytanie ponieważ zainstalowałem CSS DigitalZone i chciałem sobie pograć w mod do HL2 o nazwie Zombie Master...moje pytanie brzmi.czy mogę grać w ten mod na tym CSS czy jest wymagany jakiś patch ??
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz