Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS. |
|
Popularne odwołania do tej strony: mody do cs 16, instalacja german soldier mod 2007, mod do cs 1.6 non steam, pobierz cs 1.6 pełna wersja, mody do cs non steam, mody do cs 1.6 non steam, cs 1,6 mody, mody do cs 1,6, cs1.6pobierz ns, barbie pokaz mody do zgrania na komputer, counter strike 1.6 non steam pobierz szybko i łatwo, z kad wziasc klcuz do cs steam, mody do cs 1, moduły do csa pobierz, szybko wsciekle jakie auta użyto
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Z kąd wziąść mody do cs 1,6 prosze szybko |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 3
|
|
|
|
|
 |
 Odp: Z kąd wziąść mody do cs 1,6 prosze szybko |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 1
|
ej ja mam pytanie jak dodac rank ?
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Typ Pracy: banner
Wymiary: 468x60
Napis: Fart Shoot Gaming
Dodatkowy Napis: klan gdzieś nad głownym
Kolorystyka: bez rózżnicy
Tematyka: Cs 1.6
Nagroda: narazie gibon:D
Coś od siebie: Licze na was i prosze Fasttt....
| Prośby o wykonanie grafiki |
|
siemano mam problem z OpenGl nie moge go włączyć bo gdy juz go włącze to gra sie zamyka i wyskakuje mi takie coś
"the game has detected that the previous attempt to start in OpenGL video mode failed. The game wil now run in software mode." STEROWNIKI MAM ZAINSTALOWANE
a musze miec na OpenGl bo...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Typ: Header
Rozmiary: 970x198
Kolorystyka Biało-Niebieska
Tematyka: CS 1.6
Nagroda: 3x Gibon
Inne:
Chodzi mi o prace która zmieni tylko tematykę tego: http://uhkra.eu/templates/SportTemp/images/header.jpg headeru. I to co pomarańczowe zmienić na niebieskie :)
|
Witam. Wchodze na csa steam i mi myszka tnie. Nie da sie grac. Gram na ns to mi nie tnie. Tylko na s tnie ;/
Lub szasami jest opoznienie w klawiaturze.Co mam z tym zrobic? Prosze o pomoc !!!
| Pytania z odpowiedzią |
|
Dlaczego nie mogę grać na różnych modach?
Otwieram server i mi się nie ładuje pasek.
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam, tak jak w temacie... mam problem, zainstalowalem csa 1.6, patcha v26, i gdy chce zagrac z kims (lub z botami) to gdy wchodze i proboje isc to idzie mi szybko i sie zacina... czy wie ktos o co chodzi?
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam!
proszę o zrobienie mi loga o wymiarach:890x154 i umieszczenie napisu: "Intensive Clan " i umieszczenie tego oto herbu -> ImageShack - Hosting :: 17759284ez6.png
Mógłby mi ktoś skonwertować ten herb na format .jpg ? Dam gibona i ten co zrobi wszystko na moich oczekiwaniach dostanie moje...
|
pytanie 1:
Czym się różni grafika w Counter Strike 1.6 Non Steam od Counter Strike 1.6 Steam?
pytanie 2:
Czy steam pójdzie na kompie:
Intel Pentium III Duron 900 Mhz
Karta graficzna 32Bit
Pamięć RAM 512 MB?
| Problemy z CS 1.6 |
|
# un (required)
# csx (required if running CS or CS:CZ)
# dodx (required if running DoD)
# tfcx (required if running TFC)
szukam własnie tych modułów do cs prosze podajcie mi do nich linki albo udostepnijcie
| Szukam pluginu AMX/AMXX |
|
witam.mam pytanie ponieważ zainstalowałem CSS DigitalZone i chciałem sobie pograć w mod do HL2 o nazwie Zombie Master...moje pytanie brzmi.czy mogę grać w ten mod na tym CSS czy jest wymagany jakiś patch ??
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|