Witam!
Posiadam sprzęt :
Procesor Intel Pentium III 752 MHz
512 MB ram
Karta graficzna Invidia GeForce4 MX 4000
Cs mi się przycina jak nie wiem. Co musze wymienić ewentualnie czy da się coś podkręcić ?
|
|
Witam!
Posiadam sprzęt :
Procesor Intel Pentium III 752 MHz
512 MB ram
Karta graficzna Invidia GeForce4 MX 4000
Cs mi się przycina jak nie wiem. Co musze wymienić ewentualnie czy da się coś podkręcić ?
powylaczac zbedne programy oraz powpisywac komendy na zwiekszenie fpsow np fps_max 101 , net_graph 3
Nic dziwnego, że Ci się przycina ;) Procek słabiuteńki grafika również ma ona tylko 64Mb ;f Ilość pamięci RAM jest wystarczająca. Wątpię żeby podkręcenie cokolwiek dało... Nie patrz na wymagania jakie "niby" ma cs bo są one nie do końca rzetelne. Żeby cs działał w miarę dobrze, w zadowalającej jakości procek ~2.0Ghz i tu tylko Athlon, grafa z 128Mb min. Wtedy w 1sg fpsy spadałyby gdzieś do 30-40.
Laseczka na nic mu się zdadzą te komendy skoro sprzęt i tak mu i tak na to do końca nie pozwoli? I niby co miałoby dać net_graph 3? ;pp bo z tego co się orientuję to nic nie wnosi co do polepszenia działania gry...
mi net_graph 3 nic nie wnosi a niektorym tak w moim przypadku net_graph 2 zmiejsza ping o ~20-30 m/s.
Na nowym kompie mam looz. Tylko na tym starym tez chcialbym czasami pograc jak nowy zajety ;P ma on juz okolo 8 lat to sie nie dziwcie. A karta graficzna ma chyba 80 mb. Cos mi takiego swita.
Musze cie zaskoczyć kolego bo mam przed sobą pudełko. Wygląda na to że ja nawet sie myliłem bo ma ona 128 Mb :)
| « Instalacja CS 1.6 v35 Non-Steam Z Użyciem Najnowszego Protokołu Gry (Protokół 48) | Poradnik - Modele postaci CS:CZ w CS 1.6 » |