Popularne odwołania do tej strony: counter strike 1.6 non steam download, counter strike 1.6 new era pobierz, serwery baste bilder, cs 1.6 download new era, kgb hosting cs 1.6 free download, counter strike 1.6 download new era, counter strike new era download, dowloand zombie mod cs2d, free download steam lan 1.6, kgb archiwes games, cs 1.6 new era download free, cs 1.6 new era dowload free, how to install cs 1.6 by steam, dowloand cs 1.6, counter strike 1.6 waffen downloads, counter strike 1 6 download non steam, cs 1.6 new era free download, counter strike fun newb pobierz
Witam. Może to nie ten dział, ale chyba żaden inny nie pasuje... Potrzebuję gry Counter-Strike 1.5 wraz z niezbędnym Half-Life 1.1.1.0 bez którego gra nie działa. Proszę o linki do pobrania tego HL+CS1.5 jeśli ktoś ma tego CS'a i działają mu serwery to proszę o upload i wysłanie linku. Z góry...
Counter-Strike 1.6 v32
http://img2.imagebanana.com/img/dh2ycti6/logo.jpg
1. Nowe funkcje
- Release 25 October 2007
- Playable on LAN and Internet
- Half-Life (Singleplayer & Multiplayer) included
- New Sprits
Witam. Nie wiem czy jest taki temat lecz widze same tematy z downloadem Non steama wiec zamieszcze lnik zawsze dzialajacy tutaj
Czesto sa problemy gdy pobieramy z znanych stron i musimy szukac nastepnych a problemy sie powtarzaja ...
zbawienny jest ten link z oficjalnej strony steama ma...
Jak dla mnie najlepszą i działającą wersją cs'a jest właśnie ta:
Part1:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Part2:
Part3:
Part4:
Link został...
Witam
Patrzyłem w temacie Download Counter Strike / Download CS i tylko 1 link działa. Na dodatek wolno się pobiera więc postanowiłem wrzucić nowy link do CS 1.6 NS.
http://www.filefront.com/8628249/cs16full-v7.exe/
OPIS:
To dodatek do gry Half-life, dzięki któremu gracz może stanąć po stronie terrorystów lub członków brygady antyterrorystycznej. Na potrzeby dodatku autorzy przygotowali zestaw specjalistycznych broni i map oraz całkowicie nowe modele postaci. Dzięki pieniądzom wypłacanym za realizację...
Gry strzelanki, FPP, akcji
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u