1. gdyna steamie wchodze w jakis server jest wszystko OK,ale gdy rozpoczyna sie runda wybija mnie do menu głównego cs'a :evil:
2. nie wiem czemu, ale mam problem z serverami, poniewaz pokazuje mi tylko servery STEAM a NONSTEAM nie pokazuje :/
|
|
1. gdyna steamie wchodze w jakis server jest wszystko OK,ale gdy rozpoczyna sie runda wybija mnie do menu głównego cs'a :evil:
2. nie wiem czemu, ale mam problem z serverami, poniewaz pokazuje mi tylko servery STEAM a NONSTEAM nie pokazuje :/
To jest normalne po prostu poszukaj sobie serwerów non steam :
http://www.forum.wiaderko.com/serwer...opinie-vf3.htm
Naciśnij w głównym menu Find Servers i masz okno naciśnij prawym przyciskiem myszki i masz Add Server IP i wklej sobie tu jakiś serwer i graj .
A jeżeli Cię wywala do głównego menu to musisz wyjść i wejść z CS-a . (też tak mam) .
1. Zobacz czy nie masz włączonego sxe jak wchodzisz na serwery steam.
2. Rozumię, że nie widzisz tego jak szukasz w zakładce internet. Zobacz czy nie masz włączonego filtru, żeby Ci pokazywał tylko serwery zabezpieczone przez VAC.
1.poprostu wyjdz z cs'a i znow wejdz jezeli sie klopot bedzie powtarzal to znaczy ze labo ping masz duzy (wina cl_fly...dalej nie pamietam ale takie cos jest:| ) lub sproboj na inny serv wbic jezeli nie bedzie wywalac to znaczy ze cos jest z servem nie tak :/
2.tak jak ModY:D
| « INSTALACJA CS'a 1.6 NON STEAM | Zapomniane hasło » |