Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Co daja Zboty i PodBoty:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1645
Narzędzia wątku

Co daja Zboty i PodBoty

Death Ziom is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

mam zbot i podbto i nie wiem do czego oni sluzą :?: moze wy wiecie?

like.no.other is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

To są boty :smile:

LilSebby is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Do grania z nimi i do cwiczenia Skilla i zeby byc pr0 tak jak mYm

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał LilSebby
Do grania z nimi i do cwiczenia Skilla i zeby byc pr0 tak jak mYm
bez komentarza....

boty służą do gry gdy nie masz połączenia z internetem

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Zboty
Siemka, mam kłopot z zbotami na steam. Mianowicie gdy włanczam mapke i dodaję zbota, wszystkie jest tak jak powinno, czyli pojawia się lag i paseczek na środku ekranu = uczenie waypointów. I wszystko byłoby ok, tylko że jak zrestartuje mi się mapka, cały proces z waypointami zaczyna się od nowa....
Problemy z CS 1.6
Podboty? Zboty?
Witam. Chciałbym się zapytać czy może posiada ktoś pewien ciekawy plugin. Plugin polegał na tym, że kiedy nie było ludzi na serwerze grały sobie POD Boty czy tam Zboty i nawet jak wbłla mała ilość ludzi 2-3 osoby to te boty nadal były i dopiero kiedy nazbierało się więcej ludzi one po prostu...
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Non Steam] zboty
elo nie wiem gdzie napisać ten temat ale napisze tu... szukam zbotów do cs 1.6 ale żeby boty były już nauczone tych początkowych map np de_dust2 de_aztec itd... jak nie ma takich to czy jak już je wkleje do cstrike czy można do tych botów wkleić te mapy co zechce, żeby mi się już nie ładowały ,...
Problemy z CS 1.6
Zboty do cs
Sciagnolem sobie zboty. Mój pierwszy problem: 1. Wlaczam boty, ustawiam sobie np. 5 terrorystow i 2 anty terrorystow. Po rozegranych 2/3 rundach samo robi sie tak, ze dzieli mi po rowno terrorystow i anty tzn. w CT bylo 2 a w T bylo 5 po podzieleniu na rowno u CT jest 3 a w T jest 4. To...
Problemy z CS 1.6
PODboty do 1.6
Witam, otóż pisze tu w sprawie PODbotów. Czy mógł by ktoś podać linka do DZIAŁAJĄCYCH botów do CS 1.6 listen server ( o czyli ze jak się wchodzi na new game a nie na serwer) Niestety teraz przez parę dni nie będę miał neta i może mi to pomoc. I proszę nie pisać skąd mogę pobrać Zboty bo to wiem (...
Instalacja gry i podstawy
zboty
Cześc. Mam takie pytanie, bo gdy daje zboty na server to zaczyna mi lagować bardzo i jest jakis Analyzing.... i przy każdej mapie tak jest. Czyżby sobie tworzyły Waypointy ? Jeśli tak to podajcie linka do waypontów i jak je wgrać z góry dzięki :) Dodam też, że jak mi to z analizuje dalej mam Lagi...
Problemy z CS 1.6
zboty
ja chce np zagrac ze zbotami 1 vs 5 a nie moge tak dac bo maksymalnie sie da 1 vs 3 ale do mnie po jednej rundzie w takich skladach przechodzi co zrobic zeby moglem grac na wiecej botow bo dla mnie np 6vs7 to jest za proste prosze o odpowiedz rozdaje gibony!
Problemy z CS 1.6
amx, podboty i zboty :/
konfigurowelm amx'a i szukamel wayponow do PODbotow i znalazlem mega pack ale nie bylo tam aim_map_usp wiec wgralem zBoty i juz po amxx nie dziala mi amxx wpisywalem do konsli amx_off i amx_on nic nie daje resintal non steama i tez nic nie dawalo :/ Wie ktoś jak usunac zBoty?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Zboty
Witam to mój pierwszy temat. Otóż mam taki problem: ściągnąłem te Zboty wgrałem tak jak wszedzie pisze załączam gre ale pod H nadal mam te help, change team itd. Co musze zrobić albo robie zle te boty juz 4 razy wgrywałem.
Problemy z CS 1.6
PodBoty
Witam Chciał bym sie dowiedzieć jak moge zrobić aby boty były na kazdej mapce Typu de_weestwood itp. Zeby były na wszystkich nie standardowych Z góry Dzięx Pozdrawiam
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz