Otóż mam taki problem że mam zainstalowany steam (zakupiony jakiś czas temu) i jest cs 1,6 a cz i cz:ds nie ma pisze żebym zakupił a przecież to jest z cz :/
|
|
Otóż mam taki problem że mam zainstalowany steam (zakupiony jakiś czas temu) i jest cs 1,6 a cz i cz:ds nie ma pisze żebym zakupił a przecież to jest z cz :/
Wejdz w ikonke na pasku systemowym w gra moje gry
Tam jest pokazane czy masz gotowosc 100% gry jesli nie to bedzie pisac zainstaluj czy sciagnij jakos tak
i pytanie do ciebie czy aktywowales cd-key steam ???
wlasnie jesli nieaktywowales se steam to niema bata
Mam ten sam problem :(
Jeśli kupiliście to dawno temu to wtedy te cd-key'e jeszcze nie zawierały cz i cz:ds, więc dlatego pisze wam, że trzeba je zakupić.
Nazghul, są różne steamy - na 1.6, cz, css, richocheta, doda, i wiele innych. Są również połączenia tych gier, i to naprawdę zależy :) mój steam ma około roku jak nie więcej i mam tylko 1.6 i cz... :(
ej chlopaki a gdzie mam tego cd keya wpisac??? bo mam go ale nie wiem gdzie...jak wybieram jakis serwer to nie moge sie polaczyc tylko mi do "sklepu" wychodzi...??? jak mam to odpalic????
Ściągasz sobie instalkę Steam i ją instalujesz na kompie(najlepiej z http://www.steampowered.com/v/index.php). Później wchodzisz na "My Game" i na dole masz "Activate a product on a Steam..." i tam wpisujesz swój cd-key. Potem u góry wybierasz jaką chcesz zainstalować grę. Powinno wszystko działać jak tak zrobisz:)
dzieki bardzo :):):) hasa:D:D wczesniej nie zczailem tego na dole:):) skitrali to przedemna specjalnie chyba!!:) dzieki ziomek dzieki:)
Siema ziomale nie bende robil nowego tematu bo poco tu wpisz moj problem. A wiec tak mam na kompie dwa konta moje i mojej siostry zainstalowalem u siebie steam ale niechce3 sie lwczyc przy stacie systemu i nawet jak go wlanczam recznie, wlancza sie natomiat gdy moja siostra jest zalogowana a i ja jetem na swoim koncie w tegu sie wlancza i nie wiem co ja mam poczac bo nie bende zawsze prosil siostry zeby sie zalogowala na swoje konto potem klikala przacz uzytkownika bo to bez sesnu wiec sie pytam czy wie ktos jak to zrobic zeby chodzilo jak nalezy ??
diegocs, było wiele razy, szukaj. ZAMYKAM.
| « ZBot Plik instalacyjny | Jak zobaczyć gdzie są » |