Witam, chciałbym się dowiedzieć za co i ile dostajemy $ w grze, ponieważ oglądałem już kilkukrotnie na POV neo, że on wpisywał kasę zanim zaczęła się runda. Może mi ktoś podać te liczby? Oczywiście jeśli się sprawdzą to gibonek :0
|
|
Witam, chciałbym się dowiedzieć za co i ile dostajemy $ w grze, ponieważ oglądałem już kilkukrotnie na POV neo, że on wpisywał kasę zanim zaczęła się runda. Może mi ktoś podać te liczby? Oczywiście jeśli się sprawdzą to gibonek :0

Tyle ile on gra to wie, ile będzie miał $ w next rundzie. Do tego dochodzi jeszcze zabicie przeciwnika +300$ Paka +300$ Za defuse też chyba jest 300$ wszystko możesz sprawdzić ;]
i zostaje jeszcze money bug, w drugiej rundzie mozesz miec 7800$

Powiedzmy że zabije 2 przeciwników 300*2 = 600 + do tego paka która wybuchnie...
Dochodzi jeszcze wygrana dla drużyny ale nie powiem Ci ile tego jest musisz sprawdzić ;] Tak samo dla drużyny przegranej tyle, że mniej wiadome.
Sprawdziłem na nom steam z botami, że za wygranie rundy dla CT lub TT daje się $3250, za przegranie w ct lub podłożenie paki i przegranie w tt dostaję się $1500 lub też druga runda pod rząd to $2000 za trzecią $2500 itd, za przegranie rundy w tt dostaje się $1400 jeśli paka nie będzie leżeć, za rozbrojenie też tylko $3250, za wygranie rundy po przez wybuch tt dostaje $3500, wersja gry v23, na steam kilka możliwości się zgadzało więc, myślę, że to tak wygląda :)
Coś mi się wydaje że troszeczkę za dużo.
które za dużo? Ja to sprawdzałem będą praktycznie sam na serwerze, aczkolwiek grając potem z kolegami dokładnie wpisywałem ile bd mieć kasy i działało, jednak nie zawsze z tą paką jest tak samo :P czasami spodziewałem się 1.5 a dostałem ponad 2k
Za jednego kolesia zabitego 300$ za wygranie tt vs ct dostajesz tez iles kasy
| « Zakładanie Serwera CS 1.6 NON STEAM Lan | Jaki najlepszy interp? » |