Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Third Person Shoter? CS 1.6:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: tercera persona en cs 1.6, third person cs, 3d person look cs 1.6, 3rd person hack cs, gta iv first person mod jak zainstalowac

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2735
Narzędzia wątku

Third Person Shoter? CS 1.6

Snike is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, nie raz na youtube widziałem filmik w trybie third person (widok zza pleców postaci) jest to możliwe? czy nie? prosze o odpowiedź!

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

jeżeli grasz na serwie nie, jedynie po Twojej śmierci możesz patrzeć tak na innych.

tosiek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Cytat:
Napisał Snike
third person (widok zza pleców postaci)
wiem że taki widok dają cheaty :)

a jeśli jest taki mod na serwer to ja o nim nie słyszałem ...(mówię o żywym graczu)

Śmierć to nie samobójstwo życie to nie początek, tosiek to nie wybawienie naprawa kodowania polskich znaków bazy danych MySQL także nie pomijając ciekawego wartym uwagi jest także.
Polskie serwery non steam Counter-Strike: Source

SpenSer is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

z HLTV możesz tak nawet zrobić jak nagrywasz na serwerze, ale tak jak wyżej pisali nie jest możliwe oglądanie tak graczy jak ty żyjesz.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
FROST sniper/shoter
Nick: FROST Wiek: 15 Staż: 5lat Skill: oporowy VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: Oczywiście Pozycja: Shooter / sniper O sobie: Miły, spokojny. Nie krzyczący do mikrofonu, słuchający się poleceń. Oczekuję
Śmietnik
Snajper/Shoter szuka klanu
Nick: Crims Wiek: 15 Staż: 2,5 Skill: Med+ VT/TS2/Mumble: On Składki: on Pozycja: Snajper/Shoter O sobie: jestem ogar snajperem , ale bez AWP tez sobie radze niezle , chce grac w zgranej druzynie wygrywac mixy,spary turnieje/ligi Oczekuję
Śmietnik
Shoter/do stałej 5
Nick: ' SyS Wiek: ~16 Staż: 2.5roku Skill: med+ VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: Oczywiście Pozycja: Shooter O sobie: Siema nie będę tu pisał o sobie, jak mnie przyjmiecie to mnie poznacie Oczekuję
Śmietnik
Szukam Klanu | Snajper/Shoter 14 lat
Nick: S`uNN :: Wiek: 14 Staż: 2,5 Skill: Znośny VT/TS2/Mumble: tak Składki: Wolał bym nie, ale do 5 zł sms moge wyslac. Pozycja: Snajper/Shoter O sobie: Lubie Cs'a ;)) xd Oczekuję Serva do gry, częstych sparów/mixow/cw, server vt/ts (moge zalatwic jbc.), Stronki lub forum <-...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
shoter, sniper, rozgarniety
witam Cos o mnie 18 lat Nick: to różnie ale ogólnie Bonq0 Gram 1,5 roku Grałem w kilku klanach w tym raz CL a dwukrotnie vCL, potrafię zrobić fragmovie Mam serwer pukawka.pl Poziom gry: ogarnięty ale ciągle sie uczę Nie płacze.
oporowy shoter/taktyk
NA START INTERESUJĄ MNIE TYLKO POWAŻNE OFERTY Nick: Loorde Nick steam: dehman120 Wiek: 16 (1994) :) Staż: 2lata Mutacja On Puacz_Off Myślę jak gram znam dużo taktyk na różnych mapach
Shoter/Sniper [Szukam klanu]
informacje o sobie: nick z gry: Cogu/Kogu wiek: 16lat rodzaj gry: Steam dostepnosc: Dostępny jestem bardzo często.Zarówno w godzinach porannncyh jak i późnym wieczorem.Stawiam się na każdą wyznaczoną godzine. doswiadczenie: w CS'a gram juz ponad 2 lata, coś koło 2,5 roku. Swojego skilla sam...
GreenGreq | Snajper / Shoter
Daje 1.Wiek - 15 lat 2.Staż - 4 lata 3.Skill - duży a w poniedziałki troche słabszy ;P 4.Gram tp, no cheats 5.Mikrofon/słuchawki posiadam 5.Umiejętności snajperskie
Third Person Look
Mam dość dziwne pytanie. Czy w cs 1.6 można właczyć jakoś widok z 3 osoby? Jak tak to czy jest to dozwolone?
Problemy z CS 1.6
Shoter+sniper Sz.kl
Oferujemy : -Skill mEd -Gre (pon-niedz) -Gra TP )On( -Składki na serv )On( -Mózg )On( -Steam )On( -Ts.Vt.Mirc. )On( Oczekujemy:
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz