Popularne odwołania do tej strony: kupno steama, steam cs kupno, jak kupic steama cs 1.6, steama, jak kupić steam cs, zakup steama cs, zakup steama, jak zainstalowac gre z płyty na steamie, jak wykupic counter strike 1.6 steam przez internet, jak kupić cs 1.6 steam, jak kupic steama do cs 1.6, jak mozna kupic steam, cs 1.6 steam jak kupic, poradnik kupowanie gier przez sklep steam, jaknzarejestrować steama do cs, jak wykupić steama do cs-a 1.6, zakup gry na steam, jakie gry warto zainstalowac z steam, pliki ktore sa na plycie do steam cs, cs jak kupic steama, kupiłem steama na allegro i nie mam gier, steam cs jak wykupic, jak kupic steam w cs 1.6, steam opakowanie, jak kupic stema do cs 1.6
Kurtyna w dól, szopke czas zacząć.
Uda mi sie(na 89%) sprzedać postać w Tibii.(głupiec sie znalazł). Więc tak, będe mieć 5 dyszek.
Mam zamiar kupić steama, a że mieszkam w Zgierzu, to do manufaktury nie problem się dostać. I tam mam zamiar właśnie kupic Steama.
1 pytanko- Czy tam go dostane?
2. Jak wygląda dokładnie opakowanie CS'a 1.6 (żebym nie kupi sourca lub innych chce płyte z 1.6 i Kod)
3- JEst gdzies poradnik czy cuś, gdzie opisana jest instalacja i rejestracja Steama?
4-Będe musiał usuwać CS'a z kompa(NS) i instalować tego z płyty.
5- JEst możliwość, że oryginalny cs steam mi nie pójdzie?(NS chodzi bez problemu)
6- Czy sprzedawany w sklepie steam jest CD czy DVD, bo DVD nie mam(nie chcialem przy zakupie kompa ale nie żałuje)
Licze na waszą pomoc, ponieważ steama nie zamierzałem kupić, a tera jakby kasa spadła znieba więc spróbuje.
1 pytanko- Czy tam go dostane? Nie wiem :D
2. Jak wygląda dokładnie opakowanie CS'a 1.6 (żebym nie kupi sourca lub innych chce płyte z 1.6 i Kod) Hmm Moje jest niebieskawe i taka jakby żółta ramka dookoła na srodku ludek z cs i pod nim napis counter strike 1 anthylogy :D w sorku jest cs steam i condition zero oraz mozesz sciagnac dodatkowe gry
3- JEst gdzies poradnik czy cuś, gdzie opisana jest instalacja i rejestracja Steama? Nie ma bo jest niepotrzebny
4-Będe musiał usuwać CS'a z kompa(NS) i instalować tego z płyty. Nie
5- JEst możliwość, że oryginalny cs steam mi nie pójdzie?(NS chodzi bez problemu) Musi pujść
6- Czy sprzedawany w sklepie steam jest CD czy DVD, bo DVD nie mam(nie chcialem przy zakupie kompa ale nie żałuje) Na DVD ale możesz zorobić myk jak nie masz oddtwarzacza DVD ściągniesz sobie cs'a i wklepiesz kod z sowjego zakupinego cs'a :)
no to Anthology to właśnie steam mój kumpel go ma i ma normalnego steama lecz to na DVD jest w moim mieście kostowalo to 30zł i zeszło w 2 dni xD ja sie nie załapalem a mam pytanie gdzie można kupić steam w Jastrzębiu Zdroju:)?
Mój kolega kupił w którymś z hipermarketów cs'a anthology :) zawiera on także 1,6 steam także bez obawy :) chyba że chcesz jeszcze w source czasami pykać ale source kosztuje ok. 100 zł i ma w sobie także 1,6
Jeżeli chcesz kupić STEAM to wejdz TUTAJ i poszukaj jakiegoś steama ze sklepu! jest sprawny na 100% i opis jakie gry tam są nie kupujesz kota w worku!
BTW.Nie kupuj STEAMA za 20 czy 30 zł bo to są tylko passy a jak sie zabardzo nie znasz to cie koleś "wyc**ja" i bedziesz mieć po steamie! szukaj STEAMA w cenie 40-45 z pudełkiem i z folijką!
Jeżeli chcesz kupić STEAM to wejdz TUTAJ i poszukaj jakiegoś steama ze sklepu! jest sprawny na 100% i opis jakie gry tam są nie kupujesz kota w worku!
BTW.Nie kupuj STEAMA za 20 czy 30 zł bo to są tylko passy a jak sie zabardzo nie znasz to cie koleś "wyc**ja" i bedziesz mieć po steamie! szukaj STEAMA w cenie 40-45 z pudełkiem i z folijką!
pozdro
To znaczy co może zrobić?
kampno.pl chyba znana firma nie?
Wszystko tam masz napisane co i jak :P
SEBA: w linku który podałeś aukcje allegro już nieaktualne :/
W CS 1.6 gram od 9.11.2007
Na STEAM 19.12.2008 ;]
Ostatnio edytowane przez Maniak_PL ; 09-09-2008 o 09:23.
Prosze o wyslanie linka z biniarkami do counter strike source
MAM Windows XP
Kto wysle mi linka ten dostanie Gibonka :D:D:D::D:D
---------- Post dodany 03-06-2010 o godzinie 16:16 ----------
Temat zamkniety
Witam! Pragnę zamienić się z kimś steama z Counter Strike : Source na steama z CS 1.6. Dla jasności napisze, że to ja posiadam steama z CS:S, na nim znajduje się również gry takie jak widzicie na ss-ach poniżej, widzicie też, że steam nie jest zbanowany na serwery z zabezpieczeniem VAC.
...
Witam, na non steamie mialem plik ServerBrowser.vdf a w nim fajne serwerki polskie... od wczoraj mam steama, pobralem CS'a i nie wiem gdzie wkleic ten plik ''ServerBrowser.vdf'' zeby steam go odczytal... i czy w ogole da sie tak? Z gory dzieki.
Siemano!!
Mam problema . Przerzuciłem się z NS na Steama i niby wszystko ok . Najpierw problemy z kluczem , ale już spko . Teraz mam problem samą grą , a dokładniej z CS 1.6 . Włączam go , i niby ok ale póżniej jesy normalny cs i ni z d*** wyskakuje błąd . błąd wygląda tak ....
Witam razem z całym klanem excrable postanowiliśmy ogłosić konkurs , polegał on będzie na tym aby wiele osób zarejstrowało się u nas na stronie , oraz posiadało na opisach komunikatora gadu-gadu "www.excrable-esport.pl ~ Do wygrania STEAM!".
Każda osoba, która chce wziąść udział w konkursie musi...
czesc :aikido: wczoraj kupilem gre counter strike 1 anthology bo koles w sklepie mowil ze jest tylko ta i source i wzielem ta bo byla tansza ale ja tu widze ze wy gracie w 1,6 a ja mam 1 to mam kupic jeszcze gre 1,6 czy jak czy sa jakies serwery do 1 ?? i jak mam zrbic zeby dzialal mi steam bo w...
A więc tak, zamierzam kupić steama. Wiem, że mogę to zrobić na allegro czy na innym shopie typu empik, ale chodzi mi o to, czy idzie kupić sam klucz steam z jakieś oficjalnej strony, ponieważ grę (pudełko, instrukcję, cs) mam. Oczywiście na terenie Polski, nie z USA czy skąd indziej.
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u