Popularne odwołania do tej strony: metin char moddelieren, cs postacie, postacie w cs, modele cs cz download, nowe modele postaci do cs download, cs cz gloves, wyglady do cs 1.6 z cs cz download, wyglady do cs 1.6 z cscz download, postacie z cs cz, fajny model do cs, postacie cs cz download, jak mieć postacie z condition zero w cs 1.6 steam, cs condition zero postacie chomikuj, inne modele do cs, modele rękawiczek cs, inne postacie cs
Zauważyłem , że co niektórzy poszukują modeli postaci z Counter-Strike: Condition Zero . Niżej podaję link do ściągnięcia ich .
INSTALACJA
Folder models przenosisz do folderu cstrike/cstrike_polish . Włączasz grę i cieszysz się nią . ;)
Modele postaci CS:CZ
Dobra słuchajcie mam cs 1.6 non-steam i mam standartowe modele. A chciał bym z CZero . Wiem że było 300,000,000 tych tematów ale dalej nie znalazłem.Za pomoc Gibon
Aha i jeszcze jedno jakby ktoś miał te modele do 1.6 to prosze dawać na inny hosting niz rapidshare.
Mam problem z modelami postaci w Steam'ie. Prawdopodobnie z tego co wyczytałem na Steamie można używać modeli postaci z CS:CZ, niektórzy mają to odarzu. Ja miałem podstawowe, czy ktoś mi może dać dane pliki które mam podmienić by były te "fajniejsze"? I czy wogle można to na steamie używać?
Witam. Chciałbym u siebie w Cs 1.6 mieć modele postaci, takie jak bodajże w Source'u. Przejrzałem całe google, i pusto. Nie wiem czy te modele dokładnie są z Source, ale możecie je zobaczyć na różnych FragMovies z turniejów. O ile sobie przypominam te modele są w FragMovie gdy mYm grało z eStro,...
Witam,
Na non steam miałem takie zwykłe modele broni.. Teraz na steam mam takie:
http://img180.imageshack.us/my.php?image=dedust0000im0.jpg
Znów chce mieć te z non steam...
Siema
Dzisiaj chciałem sobie pograc a tu nagle tylko 2 rodzaje postaci :( .
Gdy w CT bralem SAS byłem GIGN,
Gdy w TT bralem PHOENIX byłem CREW .
Tak sie dzieje na wyszstkich postaciach , i zawsze GIGN , CREW.
O co chodzi ? Beda Gibony :D
Witam. Mam problem. Zrobilem formata zainstalowalem steam wszystko fajnie OK tylko ze w CT-mam taki sam rodzaj postaci a w TT-taki sam. Co moge z tym zrobic? Poniewaz z deka mnie to drazni:/
Witam. Mam problem. Zrobilem formata zainstalowalem steam wszystko fajnie OK tylko ze w CT-mam taki sam rodzaj postaci a w TT-taki sam. Co moge z tym zrobic? Poniewaz z deka mnie to drazni:/
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u