No więc tak postanowiłem założyć serv wszystko pięknie, cacy, ale natrafiłem na problem... Do wybory są tylko stadardowe mapy... Da sie dodać, np. surf_ski2? Jeśli sie da byłbym wdzięczny o wytłumaczenie mi jak to zrobić.
|
|
No więc tak postanowiłem założyć serv wszystko pięknie, cacy, ale natrafiłem na problem... Do wybory są tylko stadardowe mapy... Da sie dodać, np. surf_ski2? Jeśli sie da byłbym wdzięczny o wytłumaczenie mi jak to zrobić.
Astro, ale gdzie dokładnie? W menu zakładania hlds, czy w amxmodmenu?
Jak już server stoi to w tym menu hlds sa tylko mapy standardowe d2, aztec itp. I ,np. jak jestem w grze i probóje zmienić mape komendą admina to mi wyskakuje komunikat że nie znaleziono mapy o podanej nazwie.Zamieszczone przez seba
To je wrzuć, i nazwę mapy podawaj bez .bspZamieszczone przez Astro
A gdzie wrzucić? Bo w folderze CS'a są mapy tylko HLDS ich nie czyta.
dopisz je je w cstrike/addons/amx/config/maps.ini
Astro, usuń cstrike_polish
Suruf nie mam amx moda i zrobić nie potrafię.
seba to nic nie dalo.
Astro, w jakim katalogu masz mapy?
Seba, C:\Program Files\Steam\SteamApps\######\counter-strike\cstrike\maps
Zcenzurowałem konto ;p
A masz katalog cstrike_polish?
wrzuc sobie folder z mapami do folderu C:\Program Files\Steam\SteamApps\######\dedicated server\cstrike i powinno smigac
Pershing już wszystko śmiga ;P "pomógł" juz do ciebie zawędrował.
Seba do ciebie tez "pomógł", bo sie nauczyłem robić stronki na yoyo.pl :D.
siemanko, wiem ze jestem lamerem itd. ale pomożcie mi zrobic serwa w dedicated serwer bo jak juz zrobie i wszystko jest cacy to ja moge wejsc na serwa ale moi kumple jak juz chca wejsc to nie moga. POMOCY :)
michal1910, bo nie masz zewnętrznego IP. Poczytaj na forum, było dużo razy.
masz u mnie wielkiego browara meczylem sie z tym tyle fgodzin ze szok! pozdraiwam!Zamieszczone przez Pershing
| « Pomóżcie please | Host error... » |