Przegladalem przed chwila pare configow (w praktyce) czolowych graczy cs-a. I zauwazylem, ze oni maja 32 bity (tak jak powinno byc:P) a przez smoka i tak widac... jaka jest na to komenda ? albo w jaki sposob to mozna zrobic ? (nie chodzi mi o zadne chacki tylko jakies konkretne odpowiedzi) z gory dzieki
PS: jesli w zlym dziale zamieszczam posta to prosze o nie usuwanie go lecz o przeniesienie tam gdzie powinien sie znajdowac :)
Moj komp:
Procek: Pentium(R) Dual-Core E5200 @ 2.50 GHz
RAM: 3GB
Karta Graficzna : ATI Radeon HD 3200 Series
http://i48.tinypic.com/2ml75k.jpg
Mozecie cos poradzic? Bo jednak na 20 fps-ach nic sie nie da zabic..
Witam :] Otóż mam takie problem gdy gram w cs mam po 60 fps,lecz gdy wchodzę w smoke fps spada do 15. Co mam zrobic żeby mi nie cieło jak wchodzę w smoke ?
Oto moj config.
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file...
mam problem z sg, a mianowicie jakis czas temu wklilem modele broni razem ze smokiem bez dymu, oczywiscie zamienilem model na normalny lecz dymu nie ma nadal 32 bity sa, wiec o co chodzi ?
Witam gram w CSA na 32 bitach i w 1 smoku widze doslownie prawie wszystko i kiedy kogos przez tego jednego zabije mowia mi ze mam 16 bit a oni sie patrza w niego i jakby mnie niewidzieli jak mam ustawic to zeby byl ten smok bardziej gesty??? czy mam zainstalowac viste 64 czy to cos pomoze czy co...
Proszę o pomoc strasznie mi ścina w smoke i właściwie nie jestem w stanie wtedy nic zrobić. Nie muszę stać w środku dymu nawet jak stoję nie daleko to już przycina. Czy jest jakiś sposób, aby np. pogorszyć widoczność, ale żeby nie ścinało? Z góry dzięki.
mam problem ze smokiem jak rzucam smoke to jest dobry dym ale granat ten co lezy na dole ma inny dym bardziej jaki obrazkowy ;/ niewiem jaka komenda to odwruci...