Popularne odwołania do tej strony: problem ze steamem vista, steam vista problem, jak zainstalowac gre jak mam viste a trzeba na windowsa, steam nie chodzi pod windows vista, steam pod viste download, vista i steam problem, problem with steam on windows vista, problem steam windows vista, steam instalacja win32 na vista64, steam problem vista
Kupiłem steam anthology w empiku i grałem na starym kompie. Teraz kupiłem laptopa z Vistą. Zainstalowalem wszystko z płyty tak jak trzeba i kiedy się uruchamia steam wyskakuje error:"Steam library coś tam.dll". Próbowałęm wgrać jeszcze raz i nic. Proszę pomóżcie.
Wejdz w swoj folder z steamem i usun plik ClientRegistry.blob
Podam przyklad:
D:\Konrad\Valve\Steam
Tu jest u mnie ten plik teraz znajdz go u siebie pozdro :)
Witam tez mam problem dokladnie taki sam gdy chce włączyć steama to wyskakuje error ze brakuje pliku Steam.dll jak wlozylem go do folderu to juz brakowalo SteamUI.dll wlozylem go tez ale nadal wyskakuje blad wie ktos moze o co chodzi ? bo w tym artykule po angielsku gowno rozumiem ;s
nie chodzi o to, mam xp i wszystko jest elegancko ale mam taka sytuacje ze za niedlugo bede mial dostep tylko do lapa z vista wiec potrzbuje pomocy ... moze jest jakies wyjscie ?
Jak ci zależy to podaj dokładny komunikat błędu, bo nie znajdę w supporcie 'coś tam.dll'. Jest tam opisanych kilka błędów związanych z bioblioteką steam.dll, ale skoro nie znasz angielskiego to raczej dużo z tych opisów nie wyniesiesz.
Odp: !!Problem ze Steam na windows Vista. Proszę o pomoc!!
Steam.exe (main exception): Unable to load library SteamUI.dll
wcześniej problem tyczył się samego Steam.dll, ale ściągnąłem go z netu i umieściłem w windows/system32 , steamui.dll zresztą też umieściłem w system32,ale jakimś cudem nie widzi go.
Mam XP SP2, Steam ściągnięty z oryginalnej strony.
PS.Próbowałem też ściągnąć CS1.6 w wersji stam i usuwałem tam wskazane na innych tematach pliki steam.dll , steamui.dll i ClientRegistry.blob - by zrobić upload - też bez skutku.
Mam duży problem mianowicie gdy duszę przycisk Importuj obraz Wideo
i oglądam go bez włożenia jeszcze przed przeróbką w te kratki to jest obraz super lecz gdy go włożę tam w te kratki i oglądam to obraz zamazany i strasznie dziwny .
Nawet po przerobieniu filmiku nadal taki obraz co z tym zrobić...
Witam mam problem ze steamem gdy chcę wejść do gry wyskakuje mi taki błąd:
Steam Startup(0xf,0x12f928) failed with error108:The local steam Service is not running
PROSZĘ O POMOC!!!
Elo przerobiłem serwer na 2 protokoły 47 i 48 oczywiście działa on na Steam i Non Steam tylko na Stimie trzeba wchodzić przez console bo się niewyswitla w ulubionych w przeciwnym razie jak na Non Steam. A więc mój problem polega na tym iz nieiwem coza plik temu odpowiada. Proszę o pomoc tu lub na...
A więc.. mój problem jest następujący:
Kiedy włączam csa, klikam "Find Servers" wybieram serv, zamiast łączyć się (jak to się zazwyczaj robiło ;) ) wywala mnie do windowsa. A jako że chcialem rozwiązac zagadke, kliknąłem "New Game" połączyło normalnie, przy wyborze teamów wyskoczył ten błąd:
...
Przy odpalaniu STEAM'a wyskakuje mi taki bład i nie wiem co mam z tym zrobic jest ktos w stanie mi pomoc zaznaczam ze reinstalla tez nie moge zrobic ;/
Could not connect do Steam network.
Either the Steam network is currently not runing, or your internet is down.
Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!!
Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama
czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic biblioteki na fps-sie lecz nie wiem jak.Ponizej...
Na początku chciałbym wszystkich przywitać :!:
Otóż mam mały problem,
Starszy zainstalował Windows Vista Ultimate SP1.
Zainstalowałem Non steam + patch 23b
Synchronizacje pionową - wyłączyłem
w consoli fps_max 100
net_graph 3 - pokazuje 100fps (czyli wszystko OK), ale...
Witajcie .
Dziś pojawił się taki problem , że jak wchodze na server to po krótkim czasie nagle wyrzuca mnie z gry i pisze : (screen) http://img166.imageshack.us/img166/5938/problemqn9.jpg . Nie wiem o co chodzi , zależy mi na grze.
Prosze o pomoc.
Z góry dziękuję ,
Pozdrawiam!
Witam Wszystkich.
Otoz mam problem z updatowaniem Steam.Posiadam system operacyjni Windows 98.Podczas uruchamiana Steam (Updatowania) Wyskakuje mi Taki Komunikat.
Steam
Steam is no longer supported on this computer's operating system
Would you like ti visit the Steam support site to...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u