Co jest jak wpisuje ip serva to mi sie nic nie wyswietla prosze pomoc :(
|
|
Co jest jak wpisuje ip serva to mi sie nic nie wyswietla prosze pomoc :(
ale wpisujesz gdzie? w ulubione, przez connect czy przez hlsw???
Mam podobny problem http://www.forum.wiaderko.com/topics...row-vt3842.htm
sprobuj wrzucic ten plik, ktory H4Z3L mi polecal, moze w twoim przypadku to cos da.
przez konekt nie prubowałem. Tak w ulubine wpisuje a przez hlsw nie probowałem :(
Zobacz z connect, niekiedy sie nie wyświela jak serwer jest off
[ Dodano: Pon 24 Wrz, 2007 ]
A to jest w valve/valve/platform poszukacj troche
Nie mam tego katalogu a zkonekt pisze mi ze feiled to connect server.... :(
a jaką masz wersje csa ?
Odinstaluj i zainstaluj ponownie CS'a... choć prawdę mówiąc to wystarczy sam patch, tylko zainstaluj go w dobre miejsce!Zamieszczone przez gumis
cs-a 1.6Zamieszczone przez Yamakasi92
[ Dodano: Wto 25 Wrz, 2007 ]
A mogłbys mi napisac co i jak pokolei instal;owac cs-a jaki patche i jakie ustawinie ?? Był bym bardzo wdziecznyZamieszczone przez seba
![]()
nie mam tego katalogu co napisałc valve/valve/platformZamieszczone przez Shadow
gumis, odinstaluj CSa. Usuń wszystkie pliki jakie zostały po grze. Teraz uruchom instalacje gry i jako miejsce podaj D:\CS. Gdy się już zainstaluje uruchom instalatora patcha (v21/23 najlepiej) i jako miejsce docelowe podaj D:\CS...
jaki instalator patchaZamieszczone przez seba
??
D:CS musi tak byc a niemoze D:cs/cs
gumis, nie może tak być bo mówie ci że sie gubisz i w złe miejsce instalujesz patcha!
patch =.=Zamieszczone przez gumis
jak instalowac patcha w jakie foldery a non stem'a instalowac do folderu z csZamieszczone przez seba
Odinstalowałem cs-a i zainstalowałem go tak D:cs i co dalej mam zrobic patcha csiagnołem v21 i gdzie wrzucic tego patcha :?:Zamieszczone przez seba
do D:\cs
Nic nie pomogło :( Porosze pomóżcie :(
moze poprostu ten server nie dziala?
Podaj mi jego IP...:)
wysztkie sprawdzalem serv i nic ;/:(
[ Dodano: Czw 04 Paź, 2007 ]
a innym ten serv działa :( tylko mi nie :(
| « Podczas zmieniania map server pada... | only Dust2 ! www.onlydust2.prv.pl » |