cześć mam problem jak uruchamiam CS to mi się sam wyłącza. Half Life mi działa normalnie i jak chce przełączyć na CS to mi też się wyłącza. xD ;/
|
|
cześć mam problem jak uruchamiam CS to mi się sam wyłącza. Half Life mi działa normalnie i jak chce przełączyć na CS to mi też się wyłącza. xD ;/
Patcha v23 masz zainstalowanego ??
mam ten sam problem ;/
najlepiej przeinstalowac cs'a a jak to nic nie da to sciagnac z innego zrudla np. z tad >>http://www.forum.wiaderko.com/instal...er-strike.html i juz wszystko powinno byc ok
a ja mam patcha v 23 i tak nie dziala:/
prosze pomóżcie ! ;)
zrobilem reinstall cs'a i zainstalowalem dodatkowo patcha v23 , ale dalej mam to samo ;/
Ściągnij Cs 1.6 Full v7 i zainstaluj, następnie ściągnij patch v23 i zainstaluj. I sprawdź czy gra działa.
Jak sie sciaga z jakis afrykanskich stronek Cs'a to tak jest...
Zrobiłem to i nadal to samo :/
ok dalem se juz rade, dziekii tak Was wszystkim, za trud xD
Mógłbyś napisać jaki był powód, bo kolega który napisał niżej pod tobą ma ten sam problem :)
a wiec problem byl taki, ze mialem kompa bez antywira i wkoncu go sciagnelem i okazalo sie ze mam sporo wirusow, usunelem je i juz dziala jak ta lala xD
bez kitu , wielki miales problem
swoja droga, niezly jestes, skoro nie czuwasz nad systemem i nie wiesz co sie z nim dzieje, zostawiles go bez zadnej ochrony, potem sie nie dziw ze "cos" ci nie dziala...
dbaj o sprzet i system a bedzie ci sluzyc przez wiele miesiecy bez zadnych awarii czy przygod
no właśnie szyman, mieć kompa z internetem i bez antyvira to dla mnie samobójstwo :]
| « Error liblary SteamUI.dll | Co potrzebuje aby zagrać w CSa? » |