Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS. |
|
Popularne odwołania do tej strony: invalid key, half life lan invalid cd key, cs no cd key server, cd key counter przy laczeniu, cs 1.6 bład invalid key, error invalid cdkey cs 1.6, steam crysis cd key not registered error, why when in i connect to another server in cs they show me invalid cd key
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
ee sluchajcie mam problem i to wazne po instalacij patcha 23 i oczywiscie cs'a w rubryce find serwers internet nie wyskakuje mi zaden sr\erwer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napiszcie co mam robbic!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Ja też mam problem z tym cholernym invalid CD Key. No wkurzam się już doradźcie coś tylko nic z rapidshare bo nie wiem jak tam się ściąga. plis help
|
|
|
|
 |
 |
|
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam , mam problem ze swoim serwerem HLDS . Wszystko pięknie ładnie , wgrałem amx . Serwer działa . Jest jeden problem , chciałem by qumple wbili na niego , i jeden wbił , a pozostałym pisze "invalid cd key" ... CO może być przyczyną , szukałęm z 2 dni i nic nie znalazłem , dlatego piszę tutaj ,...
| Problemy z HLDS |
|
Witam,
mam problem z CS'em 1.6. Posiadam 2 komputery, oba z Windowsem 7, oba łączą się do internetu poprzez router Linksysa i mam zrobioną Grupę domową.
Na obu zainstalowałem CS'a + patch i mam problem. Chciałbym je połączyć, tak, aby móc grać w CS'a. W CS'ie na jednym komputerze widać, gdy...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Tak jak w temacie.
Zainstalowałem serwer CS na dedyku, jednak przy odpalaniu go z komendy :
Pojawia się
Gdzie tkwi problem?
Chmod są ustawione na wszystkich plikach (777)
| Problemy z HLDS |
|
Witam!
Mam problem z serwerem na protokole v47 z hostingu postrzelaj.pl .
Problem jest taki: gdy ktoś chce wbić na serwer wyskakuje mu : Invalid CD-KEY , tylko nie wiadomo dlaczego, ponieważ wersja protokołu to 47.
Bardzo proszę o pomoc ;]
| Problemy z HLDS |
|
jak w temacie ... Podczas próby wejścia na jakiś serwer wyświetla mi się kuminikat Invalid CDKey
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam
wczoraj po jakims myku zaczeło mi się pokazywać invalid key (kolega grał) i pozniej juz nie mogłęm wejść na żaden serwer
problem rozwiązałem w rejestrze usuwając całą gałąź valve
ponowne uruchomienie XTCS powoduje możliwość wpisania standardowego klucza składjąćego się z duzych liter...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam mam problem jak chce wejść na jaki kolwiek serwer pisze "invalid cd key" wiem ze to oznacza ze nie mam steama, ale nawet jak chce wejść na serwer non steam to tak pisze... czym to jest spowodowane? jak to naprawić? :(
| Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam |
|
Mam problem. Zamówiłem serwer na gamepadzie i wszystko git. Do users.ini wpisałem co trzeba, do pozostałych plików też. Ale kiedy chcę się połączyć z serwerem wyskakuje: Invalid CD key. Co robić?
| Problemy z CS 1.6 |
|
witam byłem u kolegi na sylwka i ściągneliśmy cs-a z http://www.wiaderko.com/cs-1.6-non-steam/linki-do-cs-non-steam/art/1366 i po zainstalowaniu po pierwsze broń w lewej ręce nie da sie zmienić jak chce wbic na serwer klanu GROM on jest nonsteamowy pisze że invalid cd key i na innych serwerach...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam.
niedawno ściągnolem patcha do cs'a 1.6 bo niechciał mi działać SXE I, od tej pory zaczoł mi wyskakiwać błąd próby dołączenia się do jakiegoś serwera gdy chce się połączyć wyskakuje mi cd-key invalid. Myślałem że to przez tego patcha zainstalowałem od nowa inna wersje cs'a a błąd...
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|