Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!!:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: invalid key, half life lan invalid cd key, cs no cd key server, cd key counter przy laczeniu, cs 1.6 bład invalid key, error invalid cdkey cs 1.6, steam crysis cd key not registered error, why when in i connect to another server in cs they show me invalid cd key

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 90654
Narzędzia wątku
krystek8787 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ee sluchajcie mam problem i to wazne po instalacij patcha 23 i oczywiscie cs'a w rubryce find serwers internet nie wyskakuje mi zaden sr\erwer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napiszcie co mam robbic!!!!!!!!

ruski mafiozo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ja też mam problem z tym cholernym invalid CD Key. No wkurzam się już doradźcie coś tylko nic z rapidshare bo nie wiem jak tam się ściąga. plis help

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem "invalid key" .
Witam , mam problem ze swoim serwerem HLDS . Wszystko pięknie ładnie , wgrałem amx . Serwer działa . Jest jeden problem , chciałem by qumple wbili na niego , i jeden wbił , a pozostałym pisze "invalid cd key" ... CO może być przyczyną , szukałęm z 2 dni i nic nie znalazłem , dlatego piszę tutaj ,...
Problemy z HLDS
[Non Steam] 2 komputery, Win 7, problem z połączeniem się - Invalid CD-KEY.
Witam, mam problem z CS'em 1.6. Posiadam 2 komputery, oba z Windowsem 7, oba łączą się do internetu poprzez router Linksysa i mam zrobioną Grupę domową. Na obu zainstalowałem CS'a + patch i mam problem. Chciałbym je połączyć, tak, aby móc grać w CS'a. W CS'ie na jednym komputerze widać, gdy...
Problemy z CS 1.6
Invalid game type 'cstrike' sepecified. - problem
Tak jak w temacie. Zainstalowałem serwer CS na dedyku, jednak przy odpalaniu go z komendy : Pojawia się Gdzie tkwi problem? Chmod są ustawione na wszystkich plikach (777)
Problemy z HLDS
Problem z Invalid CD-KEY
Witam! Mam problem z serwerem na protokole v47 z hostingu postrzelaj.pl . Problem jest taki: gdy ktoś chce wbić na serwer wyskakuje mu : Invalid CD-KEY , tylko nie wiadomo dlaczego, ponieważ wersja protokołu to 47. Bardzo proszę o pomoc ;]
Problemy z HLDS
Kolejny Problem (Invalid CDKey)
jak w temacie ... Podczas próby wejścia na jakiś serwer wyświetla mi się kuminikat Invalid CDKey
Problemy z CS 1.6
XTCS invalid key problem rozwiazany
Witam wczoraj po jakims myku zaczeło mi się pokazywać invalid key (kolega grał) i pozniej juz nie mogłęm wejść na żaden serwer problem rozwiązałem w rejestrze usuwając całą gałąź valve ponowne uruchomienie XTCS powoduje możliwość wpisania standardowego klucza składjąćego się z duzych liter...
Problemy z CS 1.6
Problem..."Invalid CD-key"Pilne!!!
Witam mam problem jak chce wejść na jaki kolwiek serwer pisze "invalid cd key" wiem ze to oznacza ze nie mam steama, ale nawet jak chce wejść na serwer non steam to tak pisze... czym to jest spowodowane? jak to naprawić? :(
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Problem admin amx + invalid cd key
Mam problem. Zamówiłem serwer na gamepadzie i wszystko git. Do users.ini wpisałem co trzeba, do pozostałych plików też. Ale kiedy chcę się połączyć z serwerem wyskakuje: Invalid CD key. Co robić?
Problemy z CS 1.6
Invalid cd-key..
witam byłem u kolegi na sylwka i ściągneliśmy cs-a z http://www.wiaderko.com/cs-1.6-non-steam/linki-do-cs-non-steam/art/1366 i po zainstalowaniu po pierwsze broń w lewej ręce nie da sie zmienić jak chce wbic na serwer klanu GROM on jest nonsteamowy pisze że invalid cd key i na innych serwerach...
Problemy z CS 1.6
problem z cd key invalid
Witam. niedawno ściągnolem patcha do cs'a 1.6 bo niechciał mi działać SXE I, od tej pory zaczoł mi wyskakiwać błąd próby dołączenia się do jakiegoś serwera gdy chce się połączyć wyskakuje mi cd-key invalid. Myślałem że to przez tego patcha zainstalowałem od nowa inna wersje cs'a a błąd...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz