Popularne odwołania do tej strony: trening cs, jak cwiczyc skilla w cs, jak cwiczyc skilla, jak trenować skilla, cs trening, jak cwiczyc gre w counter strike, jak poprawic sobie skilla w cs, jak wyćwiczyć skilla, jak wycwiczyc sobie refleks i celnosc w cs, jak trenowac aim, cs1.6 accurate training map, jak wyćwiczyć skilla w css, counter strike 1.6 how training skill, jak ćwiczyć skilla, jak wyćwiczyc skilla w cs 1.6, treningi cs, cs trenig, jak mieć skilla w cs, cs trening skilla, auto trening download, cwiczenia skillla, jak trenowac cs, trening do cs, jak trenowac football team, gdzie poćwiczyć skilla w cs
Witam.
Chciałbym poznać wasze zdanie i opinie na temat jak najlepiej trenować skilla.
Nie piszcie "gra, gra i jeszcze raz gra" bo to jest oczywiste.
Wiemy że trening treningowi nie równy i chciałbym poznać sposoby na jak najlepsze efekty w skillu w jak najkrótszym czasie.
Zależy jakiego skilla chcialbyś wyrobić...
Możesz wyrobić sobie skilla w FFA - wtedy ogarnięte serwery FFA na 32 sloty z niezłymi graczami dają radę... Cała gra opiera się na bardzo dobrej celności, refleksie i ... szczęściu. Prawdziwy skill (nastawiony na wygranie rundy zamiast fragów) to już nie tylko celność, ale umiejętność przyswajania taktyk, tzw. ogarnięcie ( czyli sporo kombinacji i myślenia podczas gry ), parę efektownych sztuczek (niewykonalnych zazwyczaj na serwerach FFA ze względu na wszechobecność przeciwników) etc... Najlepsza recepta - mixy. Sam gram tylko mecze, ale muszę przyznać że na ffa wybitnie nie idzie ....
"Every single day you get another chance. Don't waste it... Think about this moment..."
- jezeli to ''Twoj pierwszy raz'' (hyh ale to ujolem :D) zagraj na botach przez tydzien, dwa.
- graj na mapach wszelkiego rodzaju (aim, awp itd.) wtedy zobaczysz w czym tkwi twoj skill, bedziesz wymiatal z awp a ze zwyklymi gral gozej - trenuj awp ile sie da, snajper w team'ie to mocna strona.
- jesli juz grasz na jakims servie nie wdawaj sie w klutnie z jakimis dziecmi, uzywaj mikro z glowa, zbedne rozmowki rozpraszaja i nie koncentrujesz sie na wlasiwej grze
- nie laduj full auto (czyt. nie strzelaj calym magazynkiem, to nic nie da) strzelaj seriami i celnie, tylko ba bance, nie po nogach :).
Ja proponuje zawsze grac na tej samej rozdzielczosci i czulosci myszki,
zawsze z takimi samymi ustawieniami cs'a i z tym samym rozjasnieniem monitora.
Monitor zawsze powinien stac w tej samej odleglosci od oczu i powinnismy siedziec prosto i wygodnie. Mysz zawsze nalezy trzymac w najwygodniejszej pozycji, a klawiatura zawsze musi byc w tej samej, najwygodniejszej pozycji. To (po jakims czasie) pozwoli nam na lepsze skupienie sie na grze.
Ponadto polecam postrzelac rekoilem w sciane z roznych odleglosci i obserwowac w ktorym miejscu odbijaja sie naboje. Trzeba probowac seria trafic w to samo miejsce. Wtedy bedziesz wiedzial jaki ruch myszka zrobic by trafic glowke z dalszej odleglosci :P
Trzeba tez troche pograc na aim_mapach.
Za kazdym razem po zrobieniu rekoila przesun celownik na wysokosc glowy i zrob kolejnego rekoila. Nie licz na to, ze celujac w stopy trafisz glowke, bo to sie zdarza bardzo zadko. Wczuj sie w rozrzut broni, strzelajac przesowaj myche w rozne strony, staraj sie patrzec w ktorym miejscu naboje uderzaja na scianie za przeciwnikiem. Jesli strzelasz full auto i widzisz, ze naboje uderzaja w sciane z lewej strony glowy wroga, to z wyczuciem, delikatnie przesun myche w prawa strone. Panuj nad sytuacja, bo chwila paniki moze Ci zakonczyc runde :D
prosze o rozwiniecie swojego posta, widze ze ktos tu jedynie potrafi obrazac bez uzasadnienia, nie dostlao sie admina na kampno czy zbanowali za czity?
prosze o rozwiniecie swojego posta, widze ze ktos tu jedynie potrafi obrazac bez uzasadnienia, nie dostlao sie admina na kampno czy zbanowali za czity?
Chodzi Ci o te 'dzieci' ? Nie chodziło mu o obraze firmy KampNO ani o nic w tym stylu... Tylko o serwery od KampNO xD
Przynajmniej, tak mi sie wydaje :)
Jeżeli masz Steam a podejrzewam że masz to polecam ci zrobić sobie konto na ESL i zacząć grać już coś bardziej profesionalnego
Gathery to coś w rodzaju mixów nie musisz mieć jakiegoś talentu żeby w nich uczestniczyć a nabierzesz doświadczenia w grze z innymi którzy już bardziej ogarniają.
* Kilka sposobów: drużyna przeciw drużynie, mieszane zespoły lub 1na1
* Aktywny 24 godziny na dobę, siedem dni w tygodniu
* Zbierzcie się teraz lub zaplanuj z wyprzedzeniem.
* Żadnych rankingów, żadnych tabel, żadnych punktów - po prostu gra.
* Przedmeczowy pokój z czatem i aktualną listą uczestników
* Zaproś przyjaciół: daj znać swoim kolegom, że rozpoczynasz gather.
* Oceń swoich przeciwników i zdecyduj czy chcesz grać z nim znowu.
* Szeroki zakres ograniczeń dostępu (np. Zaufany, Premium, Oceny, ...)
* I wiele więcej.
Wymagany jest też mikrofon i najlepiej VT bo to z niego na ESLu się korzysta.
Mam pytanie !
Ćwiczy ktoś z was na Siłowni ?
Jeżeli tak, to prosił bym żebyście napisali mi plan.
Chciał bym żeby ten plan był rozpisany pod moją wagę: 72
Z góry dzięki ;)
Trening na bicepsy + Trening domatora
http://www.ayushveda.com/dietfitness/wp-content/uploads/2008/12/workout-for-biceps-triceps-and-forearms.jpg
W poniższym poradniku znajdziesz trzy publikacje na które składają się :
1) Trening mięśni ramion
2) Trening domatora
3) Trening siłowy:...
Siema.
tak jak w temacie, z tego co czytałem dużo z was jest kub tylko uważa się za porządnych hajtów w cs z klanami a ja za takiego się nie uważam a że gram już dobre poza 3 lata w tą gierke no to naszedł mnie pomysł by założyć jakiś klanik? ciągłe mixy za co ani satysfakcji się nie ma bo często...
Witam. Potrzebuję configów na serwer do CS. Config ma być na Trening, 5v5, 2v2, 1v1, CB, 3rr. 3rr najlepiej taki, że zmienia się grawitacja, wszystkich bierze do góry i nagle zrzuca. Chcę jeszcze taki, że pisze LIVE dużymi literami ze znaków interpunkcyjnych albo liter. Proszę podać linki.
CW/Trening Pack v1.2 by onyx
CW/Trening Pack jest to zbiór najpotrzebniejszych pluginów, skryptów i komend połączonych w jedno by ułatwić rozgrywkę podczas cw lub treningu. Przykładowo: dzięki pluginowi KZ Mini nie będziesz się musiał denerwować ciągłym wracaniem na pozycje startową gdy skok Ci...
Może ktoś podrzucić przykłady ćwiczeń, które można wykonywać samemu w domu, bez przyrządów? Obecnie robię aerobiczna 6 Weidera i do tego pompki... co dorzucilibyście do tego treningu? Z góry dzięki :]
http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/9576.jpg
Jedna książka, wiele możliwości...
Niniejszy poradnik został napisany w taki sposób, żeby mógł z niego skorzystać każdy Czytelnik bez względu na cel, który sobie wyznacza, czy też na początkowy poziom swej sprawności fizycznej. Aby było to...
Książki
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u