Od ponad pół roku gram w CS 1.6 nonsteam. Wiem że na Steam'ie ludzie grają duzo lepiej i tym samym ozna sie czegos tam od nich nauczyc. Ale nie znam zasady działania steam. Może mi to ktoś wyłumaczyć??
|
|
Od ponad pół roku gram w CS 1.6 nonsteam. Wiem że na Steam'ie ludzie grają duzo lepiej i tym samym ozna sie czegos tam od nich nauczyc. Ale nie znam zasady działania steam. Może mi to ktoś wyłumaczyć??
Nie dokonca rozumiem pytanie. O jaka zasade ci chodzi??
Naprawdę nie cierpię odpowiadać na to pytanie, a już nie raz musiałem.
W skrócie STEAM to program-platforma, dzięki któremu masz dostęp do sporej ilości gier z nią współpracujących. Do zalet steam zalicza się:
- prosty dostęp do ulubionych gier (obejmujący łatwe kupowanie, ściąganie i uruchamianie )
- dostęp do STEAM COMMUNITY ( pozwalający na komunikację wenwątrz społeczności graczy używających platformy steam )
- łatwa komunikacja z przyjaciółmi (głosowa, tekstowa) w czasie gry, również możliwość sprawdzenia gdzie, ile i z kim grają twoi przyjaciele
- szybkie wyszukiwanie serwerów gier multiplayer,
- automatyczne aktualizacje wszystkich gier (zapomnij o patch'ach),
- możliwość gry na swoim koncie (po zalogowaniu się) na każdym komputerze z zainstalowanym oprogramowaniem steam,
- dostęp do specjalnych ofert i eventów steama
Poza tym, steam to jakby oryginal. I jesli cos się z nim stanie mozesz bez problemow napisac do Valve Support. Kupuj stary :))
i mozna grac na orginalnych servach cs 1.6?
Ostatnio edytowane przez AluCarD ; 04-08-2008 o 16:26
No pewnie, pewnie nie raz zdarzalo Ci sie że pisało "Invalid CD Key" ?? Jak masz steam to WSZYSTKIE serwery są dostępne :)
Counter-Strike 1.6 + CZero Steam Key od Gamepad-pl (408440797) - Aukcje internetowe Allegro tu jest wszystko w pozadku?
już kupiłem. temat do zamknięcia:)
Stem daje dużo orginalne gry i tak dalej więc jest dobry nie mam co gadac
Powiem tak...
NIE MA TO JAK VAC
Skobels baranie, to jest jego temat i akurat pod jego wypowiedzią, że już kupił szerzy się SPAM. nie chce mi się warnować...
| « Bind | config css » |