Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Auto Aim:

,

Popularne odwołania do tej strony: auto aim cs 1.6 download, cs 1.6 auto aim, tibia auto auto aim nie działa, aim instalacja, auto aim download, opcion auto-aim cs, aim bez auto shot do cs 1.6, counter strike 1.6 aiming script, dobry aim do cs 1.6 download, descargar auto aim cs 1.6, dzialajacy aim bot do cs 1.6 download, auto aim tibia auto nie działa, jak ustawić aim do san andreas multiplayer, aim do cs 1,6 dowland, tibia auto aim, aim,do,cs,1.6.pobierz, config aim cs 1.6, gta sa aim, auto aim samp, autoaim cs 1.6, dzialajacy aimbot do cs1.6, gry auto na instylacje, free download cs 1.6 config auto aim, config aim, how to use auto aim in cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 12059
Narzędzia wątku

Auto Aim

KamiluSS is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Znalazłem w opcjach myszki opcje AutoAim. Mozecie cos o niej opowiedziec czy ona działa jak aimbot? Czy mozna grac z ta opcja w turniejach? Kiedys jak gralem na configu LUqa zobaczylem ze on ma w opcjach zaznaczona funkcje autoaim.

Odp: Auto Aiim

erotiC. is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

To i tak ci nic nie pomoże.

sL[!]cK.` is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Polecam temat do poczytania ;) :

http://www.forum.wiaderko.com/proble...-auto-aim.html

sL[!]cK.` zapalił Gibony od 2 osób:
KamiluSS (17-08-2008), Tenhaki (18-08-2008)

KamiluSS is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

ok dzieki ,CLOSE

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Auto Shutdown 1.2
Free download Auto Shutdown 1.2 | Pobierz za darmo Auto Shutdown 1.2 Prosta aplikacja umożliwiająca wyłączenie komputera o ustalonej wcześniej porze lub po upłynięciu określonego czasu. Aplikacja pozwala ponadto na wyświetlanie monitów o określonym czasie. ...
Archiwum forum
Auto do 7 tys
Witam, mój brat miał niedawno wypadek i teraz szuka nowego auta i staram się mu pomóc z doborem auta. Jego budżet to 7-8 tys, i szukamy dla niego auta z lpg gdyż się uczy jeszcze i nie utrzyma nawet diesla. I chce żeby to auto było nie starsze niż 15 lat. Moje propozycje to : Honda Civic ...
Samochody
Auto BH jak na DR
Szukam Auto bh pluginu, wiem że na forum jest, ale to jest plugin słaby i można auto bh robić dobre tylko w przód i w tył a jak wezmę się obróce np. w prawo to mi przywalnia. Chodzi mi o takie dobre autobh na deathrun, ja potrzebuje ten plugin bo zacząłem robić teraz mapy deathrun.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Auto BH
Witam! Szukam pluginu "Auto Bunny Hop". Chodzi o to że, trzmam spacje a postać skacze non stop :P PS. Jeżeli zły dział, może ktoś podać link do dobrego działu? Pozdrawiam, Raszid :D
Szukam pluginu AMX/AMXX
Auto DVD Backup 3
Free download Auto DVD Backup 3 | Pobierz za darmo Auto DVD Backup 3 Auto DVD Backup to program, który umożliwia nam konwertowanie IFO/VOB z DVD do Xvid AVI. Auto DVD Backup funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x,...
Narzędzia CD i DVD
Auto Buy
Mam problem, gdy mam m4, wszystko jest git po naciśnięciu F1 w CT jak i w T dokupuje mi amu i granty, natomiast gdy mam ak47 w T jest wszystko git, a w CT wywali mi ak i kupuje m4 :( autobuy.txt // This list of "buy aliases" is used by the AutoBuy system. // The system begins with the first...
Problemy z CS 1.6
Auto Win Shutdown 2.0.1
Free download Auto Win Shutdown 2.0.1 | Pobierz za darmo Auto Win Shutdown 2.0.1 Auto Win Shutdown to aplikacja, która wyłączy za nas komputer po skończeniu danego zadania (defragmentacja, skanowanie, pobieranie plików itp.), kiedy nie możemy tego sami (jesteśmy poza domem, śpimy itp.). Dzięki...
Systemowe
Auto Context 1.3.9
Free download Auto Context 1.3.9 | Pobierz za darmo Auto Context 1.3.9 Auto Context to dodatek umożliwiający dodatkowe akcje z zaznaczonym tekstem na stronie. W prosty sposób można wyszukać tekst w wybranej wyszukiwarce, czy też przejść do strony, (która nie jest odnośnikiem w tekście) bez...
Internet i sieci
Auto Shutdown 0.8.7.15
Free download Auto Shutdown 0.8.7.15 | Pobierz za darmo Auto Shutdown 0.8.7.15 Auto Shutdown to aplikacja umożliwiająca użytkownikowi zaplanowanie wyłączenia, restartu, wylogowania, wprowadzenia w stan oczekiwania bądź hibernacji jego komputera. Pobierz program Auto Shutdown...
Systemowe
Auto Buy
Witam To ja Pawi pisze od kolegi te posty na wiaderko to nie ja dodawałem tylko mój brat na jego koncie ... Byscie mogli mie odbanowac prosze was o to bardzo nei dopuscze więcej do tego.....Moje ip 89.229.21.158 Aha i teraz mam taką sprawe ponieważ mój kumpel ma takie cos ze jak nacisnie F1 To ma...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz