Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS. |
|
Popularne odwołania do tej strony: auto aim cs 1.6 download, cs 1.6 auto aim, tibia auto auto aim nie działa, aim instalacja, auto aim download, opcion auto-aim cs, aim bez auto shot do cs 1.6, counter strike 1.6 aiming script, dobry aim do cs 1.6 download, descargar auto aim cs 1.6, dzialajacy aim bot do cs 1.6 download, auto aim tibia auto nie działa, jak ustawić aim do san andreas multiplayer, aim do cs 1,6 dowland, tibia auto aim, aim,do,cs,1.6.pobierz, config aim cs 1.6, gta sa aim, auto aim samp, autoaim cs 1.6, dzialajacy aimbot do cs1.6, gry auto na instylacje, free download cs 1.6 config auto aim, config aim, how to use auto aim in cs 1.6
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Auto Aim |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
2 za 2 wypowiedzi
Postawił: 6
|
Znalazłem w opcjach myszki opcje AutoAim. Mozecie cos o niej opowiedziec czy ona działa jak aimbot? Czy mozna grac z ta opcja w turniejach? Kiedys jak gralem na configu LUqa zobaczylem ze on ma w opcjach zaznaczona funkcje autoaim.
|
|
|
|
 |
 Odp: Auto Aiim |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
8 za 7 wypowiedzi
Postawił: 0
|
To i tak ci nic nie pomoże.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Banned
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali bongi
Spalił:
39 za 38 wypowiedzi
Postawił: 0
|
|
|
|
|
 |
|
sL[!]cK.` zapalił Gibony od 2 osób:
|
|
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
2 za 2 wypowiedzi
Postawił: 6
|
ok dzieki ,CLOSE
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Free download Auto Shutdown 1.2 | Pobierz za darmo Auto Shutdown 1.2
Prosta aplikacja umożliwiająca wyłączenie komputera o ustalonej wcześniej porze lub po upłynięciu określonego czasu. Aplikacja pozwala ponadto na wyświetlanie monitów o określonym czasie.
...
| Archiwum forum |
|
Witam, mój brat miał niedawno wypadek i teraz szuka nowego auta i staram się mu pomóc z doborem auta. Jego budżet to 7-8 tys, i szukamy dla niego auta z lpg gdyż się uczy jeszcze i nie utrzyma nawet diesla. I chce żeby to auto było nie starsze niż 15 lat.
Moje propozycje to :
Honda Civic ...
| Samochody |
|
Szukam Auto bh pluginu, wiem że na forum jest, ale to jest plugin słaby i można auto bh robić dobre tylko w przód i w tył a jak wezmę się obróce np. w prawo to mi przywalnia. Chodzi mi o takie dobre autobh na deathrun, ja potrzebuje ten plugin bo zacząłem robić teraz mapy deathrun.
| Szukam pluginu AMX/AMXX |
|
Witam! Szukam pluginu "Auto Bunny Hop". Chodzi o to że, trzmam spacje a postać skacze non stop :P
PS. Jeżeli zły dział, może ktoś podać link do dobrego działu?
Pozdrawiam, Raszid :D
| Szukam pluginu AMX/AMXX |
|
Free download Auto DVD Backup 3 | Pobierz za darmo Auto DVD Backup 3
Auto DVD Backup to program, który umożliwia nam konwertowanie IFO/VOB z DVD do Xvid AVI.
Auto DVD Backup funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x,...
| Narzędzia CD i DVD |
|
Mam problem, gdy mam m4, wszystko jest git po naciśnięciu F1 w CT jak i w T dokupuje mi amu i granty, natomiast gdy mam ak47 w T jest wszystko git, a w CT wywali mi ak i kupuje m4 :(
autobuy.txt
// This list of "buy aliases" is used by the AutoBuy system.
// The system begins with the first...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Free download Auto Win Shutdown 2.0.1 | Pobierz za darmo Auto Win Shutdown 2.0.1
Auto Win Shutdown to aplikacja, która wyłączy za nas komputer po skończeniu danego zadania (defragmentacja, skanowanie, pobieranie plików itp.), kiedy nie możemy tego sami (jesteśmy poza domem, śpimy itp.). Dzięki...
| Systemowe |
|
Free download Auto Context 1.3.9 | Pobierz za darmo Auto Context 1.3.9
Auto Context to dodatek umożliwiający dodatkowe akcje z zaznaczonym tekstem na stronie. W prosty sposób można wyszukać tekst w wybranej wyszukiwarce, czy też przejść do strony, (która nie jest odnośnikiem w tekście) bez...
| Internet i sieci |
|
Free download Auto Shutdown 0.8.7.15 | Pobierz za darmo Auto Shutdown 0.8.7.15
Auto Shutdown to aplikacja umożliwiająca użytkownikowi zaplanowanie wyłączenia, restartu, wylogowania, wprowadzenia w stan oczekiwania bądź hibernacji jego komputera.
Pobierz program Auto Shutdown...
| Systemowe |
|
Witam To ja Pawi pisze od kolegi te posty na wiaderko to nie ja dodawałem tylko mój brat na jego koncie ... Byscie mogli mie odbanowac prosze was o to bardzo nei dopuscze więcej do tego.....Moje ip 89.229.21.158 Aha i teraz mam taką sprawe ponieważ mój kumpel ma takie cos ze jak nacisnie F1 To ma...
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|