Popularne odwołania do tej strony: jak wysoko skakac w cs, delux ski jumping jak dobrze skakać, jak skakać wysoko w cs, jak sie wysoko skacze w cs, cod2 jak wysoko skakac, skoki narciarskie 2006 jak skakać daleko, counterstrike, cs 1.6 hoch springen, jak bardzo wysoko skakac cs 1.6, jak daleko skakać w dsj3, jak wysoko skonczyc w cs, jak dobrze skakać w dsj, jak wysoko skakać w dsj3, cs jak wysoko skakać, wormsy wysoko skakac, jak wysoko skakać w grze ski jumping, jak skoczyć wysoko w cs, plugin surf ski 2 hauteur speed cs 1.6, dsj 3 jak skakać daleko
Widziałem jak inni skaczą na pudełka lub inne wyższe przedmioty. Np. w de_dust2 są takie poukładane pudełka na które można wskoczyć i strzelać przez dziurę w murze. Ja nie potrafię skakać na nie. Czy ktoś może mi poradzić jak to zrobić? Próbowałem z różnych stron, albo odbić się od ściany ale nic.
http://upload.fototube.pl/pics/2011/01/22/org/d377fe0a81ab8a62bbe8bb33cf8f847e.jpg
Na Wysokości / Altitude (2010)
Reżyseria: Kaare Andrews
Scenariusz: Paul A. Birkett
Premiera:3 października 2010 (Świat) 2010-10-03
Produkcja: Kanada, USA
Gatunek: Horror, Sci-Fi
http://justpic.pl/pic/11146.jpg
reżyseria: Kaare Andrews
scenariusz: Paul A. Birkett
premiera:3 października 2010 (Świat) 2010-10-03
produkcja: Kanada, USA
gatunek: Horror, Sci-Fi
język: lektor polski
Tajemnicza awaria małego samolotu, która spowodowała brak nad nim kontroli, doprowadza...
Nie wiem czy taki temat już był czy może nie...
Po prawie 2 latach przerwy powróciłem do cs'a. Spodziewałem się wielu aktualizacji od tamtej pory ale jedno mnie naprawdę drażni.
Chodzi o to, że nie mogę skakać podczas kucania co jest dużym utrudnieniem bo jak potrzeba gdzieś wysoko szybko...
Liga STAR 5on5 nonsteam/steam
Serdecznie zapraszam do zapisu klanu. Nagrody czekają!!
Pierwsze miejsce - 100 zł
Drugie miejsce - 50 zł
Trzecie miejsce - 25 zł
Czwarte miejsce - 15 zł
NIC NIE PŁACISZ! Wchodzisz i zapisujesz klan!
Witam!
Na wielu filmach FX widziałem jak oni tak dziwnie chodzą a minowicie idą i skacza z kucaniem czy cos w tym sensie i mam pytanie co to daje??
Jak tak robic??
Witam, mam pewien problem. Nie wiem jak skakać na mapach "surf". Surfować już umiem, ale to nie wystarcza na takich mapach jak surf_ski2 czy innych podobnych. Do nauki pobrałem mapę surf_turtorial i zatrzymałem się na 2 levelu na którym trzeba przeskoczyć z rampy na rampę. Czytałem już na forum na...
Gram od jakiegoś czasu na surfach i na przykład jak Gram se na simsonie to nie mogę doskakiwać w żadnym lvl ze skakaniem takim dalekim, doszedłem do lvl ze śmietnikami i przez to że nie umiem skakać nie mogę przejść w 7lvl(market) ktoś mnie podsadza a w 10lvl(wulkany) Idę se skrótem ale to nieważne...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u