Witam jestem <cenzura> wkurzony kupilem cs anathology w empiku wszystko idzie ok mam 100% wszystkiego sciagnietego wlaczam cs wchodze w internet robie refresh all czekam czekam a tu nic zadnych serwerow prosze o odpowiedz z gory dziekuje
|
|
Witam jestem <cenzura> wkurzony kupilem cs anathology w empiku wszystko idzie ok mam 100% wszystkiego sciagnietego wlaczam cs wchodze w internet robie refresh all czekam czekam a tu nic zadnych serwerow prosze o odpowiedz z gory dziekuje
...nie raz tak jest. dodaj swoje serwery. i 50zł nie poszło w błoto! nie panikuj!
Serwery które chcesz wgrac nie istnieją albo przerwa techniczna, błąd itp itd pozdro ;)
poczekaj kilka dni powinno przejść a jak nie no to wiesz dzwonimy do nich.
myslalem ze to wina windowsa poniewaz mam przerobke tak samo mialem z non-steam ze wogule niechcialy mi sie serwery wyszukiwac i w cs steam tez niechca
Mówisz o piracie hmm... może to i wina tego weś daj temacika jak nic nie pomoże na pclab.pl albo coś tam bedą też mogli pomóc ale zawsze wiarerko.com będzie się starało.
albo wina neta bo mam prywatny internet 512 mg predkosc
internetu nie powinno, grałeś w inne gry multiplayer?
nom gralem tylko nie wiem o jakie ci chodzi np w metin 2 itp gralem wszystkich chodza non-steam tylko nie mi
no to jak grałeś w metina to pewnie nie miałeś lagów. Niewiem najwyżej pokombinuj albo zagadaj z dostawcą o tym problemie jak powie wszystko dobrze no to windows... i najwyraźniej bedziesz musiał kupywać org albo jakieś programy dzięki któremu...
wlasnie mam orginal ale cs a windowsa mialem kiedy normalnego xp i gralem w non-steam i wszystko chodzlo a tu teraz przerobka i gowno
No to jak mówiłem zagadaj z dostawcą. A na przyszłość pisz wyraźniej.
no sorka ale kupiłem cs w empiku w Toruniu 30 min jazdy mam 12 lat i chyba raczej sam tam nie pojadę jutro mojego kolegi wujek przyjedzie ktory jest informatykiem moze on cos zrobi jak nie to chyba sie zabije a ktos z was mial tez taki problem ze musial troche czekac aby serweru mu sie wyszukiwaly??
no bo chcialem pograc a jak mam sie skonsultowac??
mRc, te twoje niektóre wypowiedzi są bezsensowne.. pomysl czasami zanim coś napiszesz i wyślesz.. To się nazywa nabijanie postów..
| « Sprawdzenie swojego Steam ID | Strzelanie do bięgnącego. » |