Popularne odwołania do tej strony: akceleracja myszki cs, jak wyłączyć akceleracje w razer, cs komendy na brak akceleracji, akceleracja wsteczna cs vista, akceleracja myszki cs 1.6, jak włonczyć mysz vista, jak wylaczyc akceleracje myszki xp, cs 1.6 akceleracja myszki, gry na myszke pobierz, mysz akceleracja wsteczna, auto kliker myszy vista
Pewnie nie raz zdarzyło Wam się, strzelać w kogoś i nic się nie działo (przychodzi na myśl od razu źle ustawiony cfg, czyli rate, interp...), tak więc to nie jest tylko spowodowane złymi ustawieniami przeciwnika, w grubej mierze jest to tez nasz błąd. W couter - strike postacie są obklejone hit...
Akceleracja myszki
Moze na poczatku wyjasnie na czym to polega i co to jest akceleracja:)
Akceleracja to pojecie biologiczne i oznacza przyspieszenie rozwoju... U nas chodzi bardziej o przyspieszenie myszki, tzn. im szybciej poruszysz myszką tym szybciej bedzie poruszal sie Twoj kursor. Napewno...
Pisałem już wcześniej o moim problemie jednak nie dostałem żadnej pomocy.
Postaram się wyjaśnić najprościej jak się da o co mi chodzi.
Mam myszkę a4tech oscar X-738K i Viste. Od niedawna gram na wyłączonej akceleracji i właśnie tutaj leży problem. Do sedna, mam wgrane komendy -noforcemaccel...
Siemka , jestem posiadaczem myszki mx518 , czytalem troche ostatnio i natknolem sie na to ze powinno byc wylaczone "zwieksz precyzji wskaznika" czy to prawda?
Odznaczylem ta opcje , i w steamie wpisaalem taka rzecz -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd , czy dobrze zrobilem?
Witam otóż mmam taki problem bo sciągłem plik Mouse Fix z tej str
Przepraszam za link no ale z tad ściągłem
The Lords
i to byl taki plik ze jak się włączyło to pisało coś tam zapisać do rejestru i wziąłem TAK . Pomyślałem iż rozwiąże to mój problem z myszka.
A teraz gdy odpalam Cs to...
Był u mnie Pro kumpel i próbował zrobic mi brak akceleracji wstecznej ( że obojętnie jak mocno ruszysz myszką celownik przesunie się tyle samo ). Czy to prawda że zawodowcy grają bez tej akceleracji ? Jak ją zlikwidować ? Kumpel próbował tak jak steamie ale się nie dało.
Mam cs.1.6 non steam.
Witam. Mam pytanie dotyczące akceleracji myszki w CS 1.6. A mianowicie: Czy po wyłączeniu akceleracji myszki poprzez jeden z 3 sposobów opisanych w tym poradniku:
http://www.cs.bater.net.pl/viewtopic.php?p=50&sid=16406261d908435d82c66e799d582880
muszę instalować jescze program mouse fix...