Ukradzione / zhackowane konto steam czyli jak je odzyskać (new Edition V3 :D) - najnowszy poradnik robiony w dniu 16.08.2011r
Aby odzyskać konto nie musisz mieć oryginalnego pudełka (Musisz Zapisać Swojego CD-Keya w notatniku jak nie masz Pudełka Z CS-em)! Nie pytać sie czy działa bo ja tak odzyskałem i wam pokaże jak odzyskać :D :D :D ( Tym sposobem odzyskałem steam'a 3 lata temu, nie wiem jak teraz xDDD
1. Wchodzimy na
TĄ stronę Rejestrujecie się i wypełnijcie wszystkie pola :D
2. Jak skończysz się rejestrować kliknij na
Submit Registration. Teraz wejdź na swojego maila, odbierz list oraz aktywuj konto poprzez kliknięcie w link w wiadomości.
3.Teraz Was Czeka Nie Łatwa Robota :D
- Tutaj musicie Przepisać Cd-Key do tego screena bo inaczej nie pojdzie :D
- A Oto Przykład :D (Oczywiście Ten Cd-Key Nie działa, To Tylko Przykład :D
4.Teraz klikamy w
Ten Link oraz wypełniamy pola następująco (Musimy być najpierw zalogowani, żeby wejść na tą stronę) :
Teraz pozostało nam pole nazwane "Your Question". Wypełniamy je wg następującego wzoru (niektóre dane sa podane już wyżej, ale lepiej podać je ponownie):
Teraz zostało nam tylko dodanie swojego zrobionego zdjęcia jak w przykładzie CDKEY'a do wiadomości. Klikamy na "Add Attachment", następnie na przeglądaj. Wybieramy plik ze zdjęciem oraz klikamy na "Add Another". Czekamy aż się zdjęcie załaduje. Dla pewności zamieszczam screenshot'a z wypełnionymi polami (z wyjątkiem nieuzupełnionym Add Attachment) :
6. Nie wiem co jest dalej, bo jak kliknę to już chyba koniec jest wypełniana itp, więc Klikamy na "Submit Question i czekamy na maila (tego co podałeś w rejestracji) przyjdzie Nowe hasło do naszego konta STEAM. Może to potrwać kilka godzin max 1 dzień) lecz najczęściej trwa to maksymalnie kilka godzin. Ten Temat Zrobiony Jest Przez Mnie Nikt Tego Nie Wymyślił.
Info :
Pomyślałem że po 3 latach trzeba zauktalizować ten temat (NOWE SS-y + info)
P.S Nie ma opcji edytuj więc dodałem jako komentarz
I nie wiem czy ten sposób działa, ale pozwoliłem sobie otworzyć ten temat i przerobić xD
EDIT : Zauważyłem że przez mnie napisany temat został bezmyślnie kopiowany na inne strony bez mojej zgody. Nie gniewam się gdyż ma ten temat pomóc graczom :> Ale jeszcze raz powiem : Nie wiem czy działa ten sposób jeszcze...
2x EDIT : Jak mi się uda, to może spróbuję zrobić kolejny poradnik na temat złamania Steam Guard, gdyż przez ten szajs straciłem konto... teraz próbuję jakoś złamać to, trochę to potrwa. Pozdrawiam. :>