Witam wiecie może gdzie mogę kupić steam'a za sms'a ? Proszę o szybkie odpowiedzi i sensowne oczywiscie. Słyszałem, że coś takiego się już pojawiło tylko jaka firma to sprzedaje ? :)
(przydatne linki)
Pozdrwiam
|
|
Witam wiecie może gdzie mogę kupić steam'a za sms'a ? Proszę o szybkie odpowiedzi i sensowne oczywiscie. Słyszałem, że coś takiego się już pojawiło tylko jaka firma to sprzedaje ? :)
(przydatne linki)
Pozdrwiam
Hmm.... Nie słyszałem o czymś takim, aby było prowadzone na szeroką skalę. Bardziej takie praktyki znane są na allegro, ale z reguły można wtedy trafić na oszusta, który za kasę prześle ci zły SteamKey. Najlepiej zakupić sobie CS-a w empiku, Manufakturze lub albo ściągnąć za friko nonsteama :P I też se pograsz, ale nie takim poziomie jak na Steamie :P
Ostatnio edytowane przez Drill ; 15-10-2008 o 14:07
Doładuj se konto na HitMe.pl Serwery gier multiplayer dla profesjonalistow! Automatyczna aktywacja! Platnosci elektroniczne, sms. Pomoc przy konfiguracji i kup se steama. Konto doładujesz za sms'y.
nie polecam placis smsami, dlaczego? 80% z tego bierze operator czyli jak wplacisz 1zł to na konto idzie tylko 0.20zł
nie chce ci sie na poczte wyjsc ? pewnie maxymalnie wychodzisz na balkon -.-
taa tak tylko pytam z ciekawosci steam'a posiadam :] chce komus kupic i dlatego ten post ;)
A w jakiej najmniej bierze? Bo mój kolega sobie chce przez smsa kupić STEAM.
Tak ogółem to nie polecam kupować nic przez sms.
Przejście się na pocztę nie boli...
P.S siper
Zmień sygnaturę przy... na przyp***dolę, bo ściągniesz na siebie modów
bakul, wpisz sobie w google "premium sms" i zobaczysz.
41% jest np. w Dotpay, z którego usług korzysta m.in. Hitme.pl
| « Jak odtwarzać filmy z hltv.com? | Non Steam czy Steam? » |