Popularne odwołania do tej strony: stroje w cs, skin de trajes cs, stroje do cs, kostium reya misterio, c.s 1.6 stroje, model gracza mikolaj- niebieski cs, rey mysterio gioca a cambiare i vestiti, jak zmienic stroje w cs, stroj cs, stroje jb cs, stroje vip-a w cs, stroje z cs 1.6, stroje cs 1.6, strój admina cs1.6, stroje counter strike, model stroju cs 1.6
ej chcialbym zminic stroj w cs-sie nie wiem jak to zrobic i jaki program sciagnoc prosze pomuzcie!!!
prosze o podanie programu potrzebnego do nowego stroju i co zrobic zeby stroj dzialal w grze!!!
Z tego co wiem nie idze zmienic stroi graczy ale idze zmienic ich modele jak o modele to msz wszytko tutaj :
Cytat:
http://www.fpsbanana.com/skins/games/3 nie wiem tam se wybieracy co chcemy (np. noze) potem który (nóż) chcemy i klikamy na obrazek. Po kliknięciu uruchomi sie strona i jak zjedziemy troche nizej bedzie (zielony na niebieskim tle) napis DOWNLOAD klikamy na niego. Wyskoczy nam tabelka z listą serwerów FTP klikamy na obojętnie który (no napis download) rozpoczyna sie sciaganie. Potem tylko wypakowac archiwum i podmienic pliki (x:\Program files\Valve\cstrike) i tam sie podmienia w plikach najczęściej pliki w folderach /sound/ /sound/weapions/ /models/ i /models/shield/
Darmowe gry online - Stroje Wieczorowe Zagraj za darmo w grę Stroje Wieczorowe
Krótki opis: Dla odmiany przywdziewamy stroje wieczorowe.
http://forum.wiaderko.com/swf/8/870-Stroje-Wieczorowe.swf
Witam. Mam problem. Mianowicie chodzi o to ze kupilem sobie niedawno steam i wiem ze sa inne stroje niz na non steam. wlasnie chodzi o to ze mam takie same stroje jak na nonie co mam zrobic? :/ niby to nic wielkiego ale chcialbym je miec
Tak jak w temacie : )
Aby zainstalować wystarczy skopiować folder o nazwie "kitserver" do folderu z grą i uruchomić "setup", potem wskazać pes6.exe i kliknąć install.
Tutorial jak korzystać z kitserver'a.
YouTube - PES6 Kitserver Tutorial PL
Linki:
Mmoze mi ktos pokazac jak wygladaja oryginalne stroje CS 1.6? Mam steama ale ktos sie przyczepia (liga), ze mam zle. Kupilem Stema wpisalem cd-keya i sciagnelem cs i myslalem ze sa dobre takie. Powininienem miec takie jak w nonsteamie?
Witam wszystkich :)
Mam konto steam i kupiłem sobie nowego keya na inne konto steam.
Na tym nowym steamie mam csa 1.6 i stare stroje.
Jak uaktywnic czy zrobic by były te nowe?Przy tych starych mam staty 0:20 i grac sie nie da, bo nie jestem przyzwyczajony.
...
Witam poszukuje plugin i modell stroi admia mysle ze wiece o co chodzi chodzi mi o to ze ten kto ma admina to jego postac bedzie miała na plecach napis ADMIN poszukuje tego juz od dłuzszego czasu jesli mmoge prosic to jeszcze instrukcje jak wgrac te stroje na pukawka.pl zeby serwer ruszył.
za...
Wie ktos moze skad sciagne stroje do terro i ct (na jednym serwie goscie mieli stroje z Adidasa :D) , zna ktos moze podobne ?
i gdzie moge sciagnac
pzdro
Gram na serwerze i zobaczylem ze add ma stroj mikolaja
jak mam zrobic zeby na moim serwerze np. byl polskim wojakiem (miec jego stroj)
poprosze o instrukcje
pozdro
Ps.Daje POMOGL
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u