Można jakoś szybciej rozbrajać bombę (że dk jest to wiem)? Zauważyłem, że inni włączają i wyłączają latarkę, albo strzelają do bomby. To jest mit czy prawda?
|
|
Można jakoś szybciej rozbrajać bombę (że dk jest to wiem)? Zauważyłem, że inni włączają i wyłączają latarkę, albo strzelają do bomby. To jest mit czy prawda?
Szybciej rozbroisz bombę jeżeli będziesz miał defa... Zabawy z latarką lub strzelaniem nic Ci nie dadzą jeśli chodzi o szybkość rozbrajania. Lecz jeśli w odpowiednim momencie naciśniesz e (domyślnie) i włączysz latarkę to nie załączy się głos rozbrajania bomby.
Te latarki noże strzelanie nic nie dają sprawdzałem. Tylko def przyszpiesza
Dzięki. Macie po gibonie. Ale to jest głupie, że wszyscy wyciągają noże.
Bo szybciej się dobiega do bomby niż z jakąs bronią (chyba ze ktos ma scouta to leci ze scoutem :D )
Raczej bajer, żeby fajnie wyglądało. :P
Dużo osób mówi, że rozbrajanie z włączaniem i wyłączaniem latarki daje jedną sekundę mniej. Osobiście sam tego nie sprawdzałem, bo mnie takie bajerki nie kręcą, ale warto sprawdzić czy to jest mit czy też prawda.
Mit Sprawdzałem
Działa to z latarką ..... Nie raz to wyjdzie , w zyciu moze z 20 razy wyszło (jak sie nie ma defa)
Za to na cw ligach jest w/o
Ale trzeba jakoś tą latarkę włączyć.. Chyba, że wcześniej zabiłeś wszystkich przeciwników :P
Może sobie zmienił w configu :P W co wątpie.. :)
Po tym co czytam jego posty (wątpie) Dla mnie cud jest że umiał cs Zainstalować
W ogóle nie wiem za bardzo o czym mowa ;x
Latarka/strzelanie itp. to tylko taka zabawka przy rozbrajaniu bomby, ale to nic nie dodaje. Nic się nie dzieje, a szybciej na pewno się nie rozbraja.
W wyłączeniu latarki równocześnie z kliknięciem przycisku rozbrajającego bombę nie słychać tego dźwięku. Gracze na serwerach mówią na to ciche rozbrajanie.
NIe :) Jak masz defa i poswiecasz latarką to szybciej troche jest :P Ale tylko z defem działa;p
nie dozwolone to jest ... jeśli podczas meczu tego użyjesz dla przeciwnej drużyny jest w/OKod:NIe :) Jak masz defa i poswiecasz latarką to szybciej troche jest :P Ale tylko z defem działa;p
To wiem :) Ale jak sie gra np na TP to sobie można poużywać :P
Ktoś mi mówił że szybciej sie rozbraja z nożem i def niz z m4 i def czy to prawda ??
Ja sam nie widze róznicy
| « Grafika w Counter Strike (ustawienia) | skrypt na ctrl » |