sciaglem sXe i wchodze na pewien server na ktorym wymagany jest sXe jak mam go wlaczyc zeby byl wlaczony bo inaczej mnie wywala. klikam w ikonke sXe i on juz jest wlaczony czy co??
|
|
sciaglem sXe i wchodze na pewien server na ktorym wymagany jest sXe jak mam go wlaczyc zeby byl wlaczony bo inaczej mnie wywala. klikam w ikonke sXe i on juz jest wlaczony czy co??
Zanim odpalisz Cs musisz uruchomić sxe. Sxe musi być zminimalizowane podczas gry.
YUP...ikonke sXe i on juz jest wlaczony czy co??
Pomogłem, kilkaj pan pomógł :]
Turismo, PiroMan napisal duzo wczesniej to dlaczego domagasz sie aby kliknol pomogl???
Jeśli na to zasłużył to niech prosi. :smile:Zamieszczone przez Borat@pl
heh ale odpalam sXe i go minimazlizuje wbijam na serva i zaraz mnie kikaja i pisze ze wymagany jest sXe :P wiec co jest nie tak?
Może nie masz zaktualizowany do najnowszej wersji, najnowszy jest chyba 4.2
Sciągnij w tąd:
sXeInjected v4.2 FIX 1.0.Kod:www.sxe-injected.com.ar
:arrow: Jest to najnowsza wersja z usuniętymi błędami.
Nie spinaj się tak :???: Przecież żartuję :roll:Turismo, PiroMan napisal duzo wczesniej to dlaczego domagasz sie aby kliknol pomogl???
wescie mi pomuzcie bo niewiem co jest z tym sXe wlaczam serva laduje sie i potem jak jestem juz podlaczony to mi sie cs wylacza dajcie najnowzsza wersje tego sXe i jesli mozecie dajcie troche servow z gory dzieki moje gg : 6753035 pisac nawet na niedostepnego
jezeli uzywasz sXeInjected v4.3 i Ci sie wylancza to musisz sciagnac service pack 2 ,sp2, ok 250mb. i bedzie elo
moglbys podac link jesli masz?;p
Z gory dzieki
Tutaj masz link do sp2:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=35&id=795
najnowsza wersja to sXe 4.3m zawiera duzo bledow. A poza tym, tematy o sXe sa poruszane na tym forum setki razy, szukaj nie boli...
| « Problem | BIND NA zmiane nicka i nie tylko.. » |