Jak włanczam Csa to mi normalnie się włacza ale jak chce pograć z botami czy wejść na jakiegoś serva to wczytuje mi się i juz sie prawie załaduje gdy gra mi się automatycznie wyłancza
Nigdzie w necie nie znalazłem tego problemu, choć niektórzy o nim pewnie słyszeli. Bezwarunkowo co kilka sekund broń zmienia się na nóż. Jest to wyjątkowo denerwujące i uniemożliwia praktycznie grę.. ;/ nie raz nie dwa się zdarzyło. Zwykle usunięcie i ponowne zainstalowanie cs1.6 steam rozwiązywało...
Mam problem iż cs mi strasznie klatkuje nigdy tak nie miałem.
Nie jest to wina internetu, mam 2.5mb download a upload 1mb. Parametry komputera Intel Celeron 2ghz 2.02ghz 1 gb ram może jest to wina karty graficznej 128 mb geforce mx4000 ? zmieniałem taktowanie z jakości na wydajność . Proszę o...
Jest jakiś sposób, aby HLDS korzystał z map z folderu z CSem? Gdybym miał większy dysk to bym skopiował te mapki i nie byłoby problemu, ale już nie mam miejca, aby to zrobić. Opcjonalnie CS może korzystać z map HLDS :)
Witam. Mam pewien problemik, ponieważ od jakiegoś czasu zaczynam dostawać szału na widok swojej gry :/
Mianowicie chodzi o to, że wiele razy jestem w 100% pewien, że trafiam przeciwnika, a on i tak nie otrzymuje ode mnie żadnych obrażeń, nawet zdarza się, że podbiegam do niego bardzo blisko i że...
Witam.
Mam pewien problem otóż dziś zamiast automatycznego logowania z kontem steam wyskoczyło mi okno aby podać hasło.Swojego hasła nie pamietałem wiec zmieniłem je na nowe.Zalogowałem się niby normalnie na konto ale: ustawienia znajomi czystka.Co się mogło stać ?Pytalem znajomego czy jestem...
po wymienieniu karty z g4ca 6600 le 256 mb ramu na ati radeon hd 3450 asus 512 mb ramu wszystkie gry chodza mi naprawde dobrze oprocz counter strike :/ juz 3 dzien mecze sie z isntalacja sterownikow ktore najpierw zainstalowalem najnowsze pozniej latke omega drivers ati a teraz starsze dolaczone do...
A wiec. Mam taki problem juz od dluzszego czasu co baaaardzo denerwuje. Gdy gram w cs mam tak , ze lapie zawieche ( tak jakby zscin gry) a pozniej wywala mnie do pulpitu... Przez pewien czas dalej jestem w grze a w ogole nie gram (jestem na windowsie) Robiłem format, instalwoalem od nowa cs'a. Moze...
Ogólnie mam taki dość uprzykrzający mi życie problem. Pewnego dnia siadam by zagrać w csa i okazało się że fota tutaj nie mogę się połączyć z żadnym z serwerów choć gdy w tym samym czasie pinguje przez dosa ping zdj tutaj mam 30ms internet chodzi mi normalnie zaporę próbowałem wyłączyć i nic nie...
Witam .
Mam dobrego kompa i jak gram w samego csa to nic mi sie nie tnie.
A jak chce zagrac z klanem i włanczam ventrilo to mi sie strasznie tnie.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam ;]
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u