Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu problem z csem 1.6 non steam patch 19:

, , , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3076
Narzędzia wątku

problem z csem 1.6 non steam patch 19

Arek00882 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak pobieram serwery nie pobiera mi się polskie serwery tylko angielskie,niemieckie itd. co trzeba zrobić żeby pobierało tylko polskie?????????????

Odp: problem z csem 1.6 non steam patch 19

L3nox is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

zainstaluj najlepiej patch v23 :)

mozesz znalesc w necie jakis serwer PL
i wlaczyc cs.. nacisnąć ~ i wpisać
connect xxxxxxxxx

gdzie xxx... to IP serwera

Arek00882 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

podaj link

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

1. Google
2. W zakładce internet nie ma czegoś takiego jak wyszukiwarka polskich serwerów - weź sobie lepiej jakieś z naszego działu serwerów.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Arek00882 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

seba jakiego masz patcha?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Problem z Csem
Jak włanczam Csa to mi normalnie się włacza ale jak chce pograć z botami czy wejść na jakiegoś serva to wczytuje mi się i juz sie prawie załaduje gdy gra mi się automatycznie wyłancza
Problemy z CS 1.6
[Steam] problem ze steamowym csem
Nigdzie w necie nie znalazłem tego problemu, choć niektórzy o nim pewnie słyszeli. Bezwarunkowo co kilka sekund broń zmienia się na nóż. Jest to wyjątkowo denerwujące i uniemożliwia praktycznie grę.. ;/ nie raz nie dwa się zdarzyło. Zwykle usunięcie i ponowne zainstalowanie cs1.6 steam rozwiązywało...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem z csem
Mam problem iż cs mi strasznie klatkuje nigdy tak nie miałem. Nie jest to wina internetu, mam 2.5mb download a upload 1mb. Parametry komputera Intel Celeron 2ghz 2.02ghz 1 gb ram może jest to wina karty graficznej 128 mb geforce mx4000 ? zmieniałem taktowanie z jakości na wydajność . Proszę o...
Problemy z CS 1.6
[STEAM] Czy HLDS może korzystać z map z folderu z CSem?
Jest jakiś sposób, aby HLDS korzystał z map z folderu z CSem? Gdybym miał większy dysk to bym skopiował te mapki i nie byłoby problemu, ale już nie mam miejca, aby to zrobić. Opcjonalnie CS może korzystać z map HLDS :)
Problemy z HLDS
[Steam] Problem ze mną, czy z csem?
Witam. Mam pewien problemik, ponieważ od jakiegoś czasu zaczynam dostawać szału na widok swojej gry :/ Mianowicie chodzi o to, że wiele razy jestem w 100% pewien, że trafiam przeciwnika, a on i tak nie otrzymuje ode mnie żadnych obrażeń, nawet zdarza się, że podbiegam do niego bardzo blisko i że...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem z csem na steam i samym steamem
Witam. Mam pewien problem otóż dziś zamiast automatycznego logowania z kontem steam wyskoczyło mi okno aby podać hasło.Swojego hasła nie pamietałem wiec zmieniłem je na nowe.Zalogowałem się niby normalnie na konto ale: ustawienia znajomi czystka.Co się mogło stać ?Pytalem znajomego czy jestem...
Problemy z CS 1.6
problem z csem
po wymienieniu karty z g4ca 6600 le 256 mb ramu na ati radeon hd 3450 asus 512 mb ramu wszystkie gry chodza mi naprawde dobrze oprocz counter strike :/ juz 3 dzien mecze sie z isntalacja sterownikow ktore najpierw zainstalowalem najnowsze pozniej latke omega drivers ati a teraz starsze dolaczone do...
Problemy z CS 1.6
CS 1.6 nonn steam patch v23 problem.
A wiec. Mam taki problem juz od dluzszego czasu co baaaardzo denerwuje. Gdy gram w cs mam tak , ze lapie zawieche ( tak jakby zscin gry) a pozniej wywala mnie do pulpitu... Przez pewien czas dalej jestem w grze a w ogole nie gram (jestem na windowsie) Robiłem format, instalwoalem od nowa cs'a. Moze...
Problemy z CS 1.6
problem z csem
Ogólnie mam taki dość uprzykrzający mi życie problem. Pewnego dnia siadam by zagrać w csa i okazało się że fota tutaj nie mogę się połączyć z żadnym z serwerów choć gdy w tym samym czasie pinguje przez dosa ping zdj tutaj mam 30ms internet chodzi mi normalnie zaporę próbowałem wyłączyć i nic nie...
Problemy z CS 1.6
Problem z csem
Witam . Mam dobrego kompa i jak gram w samego csa to nic mi sie nie tnie. A jak chce zagrac z klanem i włanczam ventrilo to mi sie strasznie tnie. Prosze o pomoc. Pozdrawiam ;]
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz