A więc mam taki problem. Gram sobie normalnie na serwerze STEAM, pingi mam po 50 i nagle łapie mnie lag 3s nie moge sie ruszac, i pozniej ustepuje. Mam tak co jakiś czas, na każdych serwerach, z netem wszystko wporzadku.
|
|
A więc mam taki problem. Gram sobie normalnie na serwerze STEAM, pingi mam po 50 i nagle łapie mnie lag 3s nie moge sie ruszac, i pozniej ustepuje. Mam tak co jakiś czas, na każdych serwerach, z netem wszystko wporzadku.
moze pakiety ci uciekaja ?
jesli nie wina internetu, to wina systemu albo samego steama.
mam smieszny ale skuteczny sposob by to sprawdzic
jesli masz mozliwosc to podlacz innego kompa do swojego neta(np. kumpla u ktorego wszystko smiga)
jak wciaz bedzie to samo to masz pewnosc ze to wina lacza
a może byś musiał sprawdzić czy ci jakiś program nie ściąga jakiś aktualizacji lub sprawdź jakie programy są uruchomione bo im więcej masz uruchomionych programów tym wolniej idzie gra a jak nie pomoże to może w ustawieniach gry zrób coś np. zmień rozdzielczość może zadziała
mialem to samo,wejdz w intersejf steama i tam jest polaczenie lokalne,ja mialem ustawione na 56kb a mam 6mb/s i ustawilem tam 2mb i styka :D
| « Rozdzielczość | Jaka wersje zainstalowac, co zrobic zeby w koncu dzialalo » |