Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu PROGRAM DO MAP:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 51686
Narzędzia wątku

Odp: PROGRAM DO MAP

expert350z is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

no właśnie...! mi coś tam niedziała ale niewiem co ...

pulpiak is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

No masz racje, tez go uzywam

justyna712 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

WorldCraft Online !

Odp: valve hammer editor

Andulus is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał kacper13 Zobacz post
ej mam dóży problem z robieńem map nic nie pojmuje prosił bym o jak najbardziej szczegółowsz opis robienia mapki :) prosze o odpowiedzi
Duży problem to masz z ortografią. Napisz o jaki program Ci chodzi.

Pawlik202 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

google google

szymoslaw is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

A może podali byście mi link taki który działa a nie z błędem 404

Pozdro

ZAPRASZAM..! WWW.GAMESKILL.DBV.PL

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Program
Witam mam internet Neostrade 1m i mam ruter , nie tylko ja uzywam internetu w domu mam 4 komputery stacjonarne i 2 laptopy i gdy ktoś sciaga mam Ping , potrzebuje programu , ktory pokazuje kto , zakuca linie i sciaga badziewie . I prosze nie pisac google.pl tez moge powiedziec po co jest forum...
OffTopic - Counter Strike
Program do CSS
Szukam programu do robienia serwerów za darmo kiedyś miałem ale mi się popsuło. z góry thx.
Pytania z odpowiedzią
Program Bot
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje program, który po włączeniu można ustawić żeby wchodził np 100 razy na minute na konkretną stronę ? konkretniej to gram sobie w grę przez neta i potrzebował bym programu który ukrywa to moje ip i nabija tzw 'paczki' :)
Internet i sieci
Program
Może mi ktoś pomóc i dać tu przykład programów które konwertują z rozszerzenia bmp na wad ?
Programy - software
Program ochrony Księżniczek - Princess. Protection. Program. 2009. DVDRip. XviD-VoMiT.avi
http://ifotos.pl/img/hwsxqa.jpg Gdy zły dyktator grozi przejęciem władzy królewskiej w małym kraju, księżniczka Rosalinda (Demi Lovato) zostaje wprowdzona do Programu Ochrony Księżniczek. Zostaje oddana pod opiekę agenta Masona (Tom Verica) i jego córkę Carter (Selena Gomez). Księżniczka z...
Archiwum forum
Program TV 1.3
Free download Program TV 1.3 | Pobierz za darmo Program TV 1.3 Program służy do oglądania telewizji internetowej. Aplikacja zawiera w swojej bazie ponad 250 kanałów telewizyjnych. Aplikacja wyświetla nieszkodliwe reklamy, ale za to jest całkowicie darmowa. Pobierz program Program TV...
Internet i sieci
Program!!
Witam. Mam pewien problem. Mam steama i nie moge nagrywac filmikow przez game cam, nie wiem dlaczego, ale cs sie nie wlacza. Nagrywanie frapsem to nie dla mnie... bo potem jak by sie jednegowielkiego laga ogladało... Może mi ktos zapodać jakis program którym bede mógł nagrac filmy ze steam cs'a?...
Archiwum forum
program
zna ktos może program do ściągania muzy z wrzuta.pl? tylko żeby to był polski program najlepiej by było na instalki.pl niema fajnych znaczy nie wiem jak sie nimi posługiwać
program
elo mam proźbe mam może ktoś program do robienia log do cs-a i do tworzenia szablownów na strony.....
Program
Witam :d Tworze swoje pierwsze arcy dzieło ale muszę mieć program :d Może ktoś podać link do najlepszego a zarazem najprostrzego programu po polsku :D Dam pomógł z góry dziękuję
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz