Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Pomoc Jak dodac drugiego admina:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak dodac admina na stronie, jak dac adma w cs, jak dodać administratora na stronie, jak dac komus admina na serverze cs, counter strike segundo admin, jak dodac admina na forum hpu, jak dodac administratora na forum, jak dodać drugiego admina do serwera cs, jak dać admina na forum, como agregar otro admin counter, podstawy headadmina, como agregar otro administrador, jak dodac kolejnego administratora na komputerze, jak dac admina na stronie, jak dodać admina na forum

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 13843
Narzędzia wątku

Pomoc Jak dodac drugiego admina

Kanon is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Założyłem sobie swój serw i mam pytanie jak dodać następnego admina do serwa

Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Amx mod (wyłacza zboty), Clanmod/Admnmod, (oczywiście matamod ale on jest chyba z amx modem), GooGle.pl

Kanon is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

MetaMod ściągłem to tylko nie wiem jak wgrać na necie pisze żeby wkopiować to do jakiś folderów których nie mam i zrobić jakiś plik o jakiejś tam nazwie tylko nie wiem jaki

Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

W folderze cstrike wklejasz chyba:D JAk nie masz folderów to je dorabiasz

Dobry poradnik http://info.wsisiz.edu.pl/~sochon/wi....71#Instalacja

Kanon is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

dzięki za pomoc udało mi sie wgrać i dodać drugiego admina

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[TUT] Jak dodac admina Sourcemod - FTP
Witam! Jest to mój drugi poradnik a zarazem post! Przejdźmy do rzeczy. 1. Kiedy mamy już zainstalowany Sourcemod na naszym serwerze wchodzimy: a) cstrike b) addons c) sourcemod
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[TUT] Jak dodac admina Mani admin plugin - rcon
Witam! Jest to mój pierwszy poradnik a zarazem post! Przejdźmy do rzeczy. 1. Zaloguj się do rcona: a) Otwórz konsolę b) Wpisz kolejno: rcon_password xxx * w miejsce xxx wpisz swoje hasło rcon
Szukam Drugiego Head Admina na server.
Witam, poszukuje 2 head administratora który pomoże mi z serverem ! Czego oczekuję? Uczciwości , umiejętność wgrywania różnych plików na ftp, rozsądność, etc. Co oferuje? Dostęp do całego serva(FTP,PANEL,ADMIN,STRONA)
OffTopic - Counter Strike
POmoc Jak Najszybciej Jak Dodac 2 Admina
Czeszko potrzebuje informacji jak dodac 2 admina na adminplugin nie wiem jak dodac 2 admina wiem ze wchodzi sie w admina i client admin i nie wiem co dalej Pomoc..
Nie moge dodac sobie admina
wpisuje w user.ini tak: i nie mam admina na serwerze niemoge z mienic mapy pisac jak admina banowac kickowac slayowac slapowac:/pomozcie
Problemy i konfiguracja AMXX
Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!!
1 Instalujesz amxmodx 2 Wlaczasz installer i masz a) do steam 1,2 ,3 b) do non steam 1, ,2,3 3 Dodajesz admina czyli: a) otwieramy folder z cs'em\cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini b) na końcu dodaj linijke "twojnick" "obojetniejakiehaslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" c) wchodzisz...
Instalacja gry i podstawy
Jak dodac admina na serwer
Witam Mam problem mialem admina na serwerze Cs 1.6 NS. Musiałem odinstalować Cs'a jak zainstalowalem Cs to co mam zrobić żebym miał znowu adma, oczywiscie mam prawo miec adma na serwie. Wszytko mailem na configu a tera nie wiem jak to ponownie zrobic. :sad:
Problemy z CS 1.6
swiezy serwer jak dodac admina
kupilem serwer,moze mi ktos dokladnie opisac jak zrobic zebym bym adminem?
OffTopic - Counter Strike
[POMOC] Jak dodac filmikz youtube
A wiec jak dodac filmik z youtuba na moje www wiem ze trzeba miec jakis modul i pomozcie mi gdzie to jest.... I jak potem napisac poprawny kod zeby dzialal link :) . Chce zeby bylo w Newsie !!
Archiwum forum
Jak dodac komuś admina na serwrze z amx
Jak dodac komuś admina na serwrze z amx? To proste. 1. Wchodzimy do FTP i logujemy sie na nasz serw. 2. Wchodzimy do pliku cstrike pozniej addons pozniej amxmodmenu pozniej confings . 3. Kopjujemy na pulpit plik "users". 4. Otwieramy go najlepiej w notatniku. 5. I na samym dole piszemy...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz