Witam! Który patch jest waszym zdaniem najlepszy do Counter - Strike 1.6, ponieważ nie mam pojęcia na jakim grać? xD
Jeśli taki temat już jest to sory, ale nie mogłem znaleźc.
Z góry dzięki. ;]
|
|
Witam! Który patch jest waszym zdaniem najlepszy do Counter - Strike 1.6, ponieważ nie mam pojęcia na jakim grać? xD
Jeśli taki temat już jest to sory, ale nie mogłem znaleźc.
Z góry dzięki. ;]
Oczywiście że patch v23 : Counter Strike 1.6 Patch v23 - najlepszy - darmowe programy , dobre programy , download , gry do pobrania , instalki, anty spam, winamp | dobrepliki.pl
Tu masz wersje trochę ulepszoną v23b : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
dla mnie najlepszy jest v32. nowe skiny, troszkę lepsza grafa i fizyka(albo mi się wydaje : P ), błędów specjalnie nie zauważyłem.
skiny można ściągnąć z fpsbanana lub wgrac real warfare moda, aby ulepszyc grafike rw mod lub tekstury z fpsbanana a fizyki w csie 1.6 za żadne skarby nie zmienisz (brak ragdoll).dla mnie najlepszy jest v32. nowe skiny, troszkę lepsza grafa i fizyka(albo mi się wydaje : P ), błędów specjalnie nie zauważyłem.
@topic
najlepszy patch to v23.
Patch to jeszcze zależy do czego, ponieważ każdy patch wprowadza inne poprawki, do czegoś innego. :)

Proszę was, abyście podali mi link do patcha v32, bo nie mogę znaleźć na forum.:P Gibon poleci. ;]

Siema mam takie pytanko bo co zaistaluje patcha do CS - a to nie dziala mozecie napisac jak mam to zrobic?? z gory dziekuje :)
Zainstalowales go do Valve?? a jesli nie to jest blad w pliku...
| « elle nie mam wyswietlonych serwerów plz | [ Poradnik ] Jak stworzyć swój własny celownik do awp lub scouta bez zooma. » |