Mam pytanie czy interp 0.01 jest legalny na ligach np. ESL? a jaki interp jest nielegalny?pozro :):)
aha i co tten interp daje prostym językiem :D?
|
|
Mam pytanie czy interp 0.01 jest legalny na ligach np. ESL? a jaki interp jest nielegalny?pozro :):)
aha i co tten interp daje prostym językiem :D?
Ostatnio edytowane przez .wlK ; 24-12-2008 o 00:48 Powód: zapomniałem o wąznej rzeczy
Tak,interp 0.01 jest legalny, natomiast interp 0.1 jest nielegalny w esl,hlc itp,itd.
Krótko:Wszystkie poważniejsze ligi wymagają 0.01.
o lol hah 0.01-0.05 jest obowiązkowy :P
ex_interp 0.01 i cacy
a co daje interp? :D
wielkie dzięki :):)
Nom Inrert musi miescic sie w 0.01-0.05
masz 0.1 to odrazu wykluczaja was z jakielkolwiek ligi ;)
w 0.01 szybciej sa poruszane kratki w ktore mozna wtrafic zabierajac hp a 0.03 sa poruszane minimalnie wolniej zadajac ciosu nawet nie wtrafiajac w przeciwnika
Na ex_interpie 0.01 gra się początkowo trudniej, ale jak się przyzwyczaisz będzie się grało fajowo.
Mnie denerwują ludzie z 0.1.
a na lanach czy kode 5 to na jakich interpach grają??
Na interpie 0.1 gra odswieża ci sie co 10 setnych sekundy a przy 0.01, co jedną setną sekundy, i dlatego gra sie na 0.01 bo postać płynniej chodzi.
NoName nie wypowiadaj sie... interpy sa legalne od 0.01 do 0.03... 0.05 jest tak samo jak 0.1. Nie grasz w esl to sie nie odzywaj
każda liga dostosowuje to jedna może mieć interp 0.05 a druga 0.01 zależy od ligi
Ale Najczesciej Jest 0.01 A gdy juz temat o interpie to czy możliwe ze na interpie 0.01 walnac obok kolesia i dostal heada ?
Najlepiej sie gra na interpie 0.01...
Interp wyższy niż 0.3 budzi kontrowersje i jest zabraniany na niektórych ligach.
prawie we wszystkich (w miare powaznych ;p)
| « celownik w AWP (z zommem ^^) | Mapy Do Counter-Strike 1.6 ll Ponad 100Mb map » |