UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: jak wyrobic skilla

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 41
  1. #1 jak wyrobic skilla 
    Lamka
    Stworzylem sobie mape, w ktorej unieruchamiam 15 botow, strzelam im w heda jak najszybciej sie da. Strzelam krotkimi seriami albo pojedynczymi strzalami. I mam pytanie odnosnie tego czy to ma sens. Bo rzeczywiscie zauwazylem, ze coraz szybciej jestem w stanie perfekcyjnie trafic. Nie mam problemow zasadzic wszystkim botom heda. Doszedlem narazie do 12 sekund na 15 hedow. Tylko czy ma to jakies przelozenie na gre, czy moze powinienem jeszcze cos trenowac. Trenuje na malych mapach, zeby jak najwiecej i w jak najkrotszym czasie zabijac. Prosze o sugestie.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: jak wyrobic skilla 
    Admin HJ Awatar bazzach
    To dobry start, najlepiej by bylo gdybys zaczal grac na steamowych dmach. Potem mixy i na koncu jedziesz na wcg ! :D
    HETSZOTEJSZYN
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: jak wyrobic skilla 
    Lamka
    niestety nie takiej odpowiedzi oczekiwalem. Gralem nawet z botami na poziomie elite, ale to nie zwieksza szybkosci reakcji ani nie zwieksza precyzji.
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: jak wyrobic skilla 
    Starsza lamka
    graj na dm ziomek, po2-3h dziennie jak Ci zalezy, trenuj wybrana bron, to jest najlpeszy sposob:)
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: jak wyrobic skilla 
    Spamer Awatar von Richthofen
    Jest mnóstwo opcji do wybrania. W internecie zamieszono wiele informacji co do skilla i jego wyrabiania. Jak na początek to dobra droga, lecz trzeba zacząć grać z kimś lepszym :)
    '' Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam '' ~ Woody Allen
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: jak wyrobic skilla 
    Lamka
    To, że w internecie jest wiele informacji na ten temat to jest to tak oczywiste, że brak mi słów... Ja nie wiem co z wami. Czy ja jestem idiotą? Jeśli znasz takie źródła, to mi podaj a nie mi mówisz Wielką Praprawdę w stylu, że w internecie jest wiele informacji na ten temat. I ze trzeba grac z kims lepszym - odkrycie ameryki. Nie interesują mnie takie odpowiedzi. Jeśli ktoś ma zamiar pisać mi w tym temacie takie frazesy i zaniżać jego wartość to niech sobie daruje i wbiegnie głową w ściane. Może to pomoże osobie wyrzucającej ze swojej "Mądrej" głowy frazesy na poziomie niemowlaka.
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: jak wyrobic skilla 
    Banned
    graj.
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: jak wyrobic skilla 
    Starsza lamka
    HashJama [DM] 193.33.176.53:27015 PLAY HARD GO PRO
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: jak wyrobic skilla 
    Moderator Awatar sieczi
    Wg. mnie, najlepiej grać na serwerach HS + Only HS lub Aim + HS, oraz dużo mixów.
    Odpowiedz z cytatem  

10. #10 Odp: jak wyrobic skilla 
    Spamer Awatar von Richthofen
    Cytat Zamieszczone przez BaZyLiSzEk1984 Zobacz posta
    To, że w internecie jest wiele informacji na ten temat to jest to tak oczywiste, że brak mi słów... Ja nie wiem co z wami. Czy ja jestem idiotą? Jeśli znasz takie źródła, to mi podaj a nie mi mówisz Wielką Praprawdę w stylu, że w internecie jest wiele informacji na ten temat. I ze trzeba grac z kims lepszym - odkrycie ameryki. Nie interesują mnie takie odpowiedzi. Jeśli ktoś ma zamiar pisać mi w tym temacie takie frazesy i zaniżać jego wartość to niech sobie daruje i wbiegnie głową w ściane. Może to pomoże osobie wyrzucającej ze swojej "Mądrej" głowy frazesy na poziomie niemowlaka.
    Sorka kolego, ale nie będę za ciebie szukał w internecie jakichś topiców, czy innych poradników jak wyrobić skilla. Przecież nie będą ci pisali, że w tym momencie masz zrobić to i to. Sam graj i tyle. To ty masz zdecydować co i jak poprowadzisz. Chciałeś sugestii to je dostałeś i niepotrzebnie wywalasz jęzor.
    '' Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam '' ~ Woody Allen
    Odpowiedz z cytatem  

11. #11 Odp: jak wyrobic skilla 
    Lamka
    Specjalnie poruszylem ten temat. Jestescie zgasami. Okazuje sie, ze wasz sposob jest do bani. Prosty jak budowa cepa. A okazuje sie, ze moj sposob jest lepszy. Wcale nie jest prawda, ze granie na dmach i tego typu szitach wyrabia skilla. Poza tym okazalo sie ze z wami nie ma sensu dyskutowac, bo otrzymac mozna jedynie jakies sylaby w stylu ę, ą,y.... Ugabuga - graj. Porada kogoś z wodogłowiem. Szkoda, ze mi nikt nie poradzil, czegos w stylu - graj, graj i jeszcze raz graj. Jak bede kiedykolwiek chcial sie spytac kogos kompetentnego to napewno nie was. Poza tym tak na marginesie. Jestescie slaba konkurencja jesli chodzi o "tresc". Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie stworzy lepsze forum. Na moim forum odpowiedzi w stylu - "graj" - to prosta dorga do bana.
    Odpowiedz z cytatem  

12. #12 Odp: jak wyrobic skilla 
    Spamer
    To czemu na swoim forum nie spytasz?
    Jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Granie na botach nic nie da, a co dopiero na takich co się nie ruszają.
    Czemu? Boty nie myślą jak ludzie
    Szacun... zabijasz boty (podkreślam BOTY) które się nie ruszają.
    Niestety wg mnie nic to nie da, refleksu nie wyćwiczysz strzelając nie ruszające się boty. W ligach lanach na publikach niestety Ci co grają biegają :( no chyba że na serwerze jest jakiś afk
    Po przeczytaniu kilku poradników które tylko ukazują podstawy gry nie poprawisz skilla.
    Ostatnio edytowane przez Drzanas ; 24-05-2011 o 18:27
    Odpowiedz z cytatem  

13. #13 Odp: jak wyrobic skilla 
    Lamka
    W takim razie ci współczuje. Oprócz tego treningu stosuję jeszcze kilka innych i daje efekty. Nigdy nie grałem lepiej. A poza tym np. Nie grałem na serwerach gun game ponad rok. Wpadam ostatnio a ci najlepsi wcale nie graja lepiej. A moze graja tak jak graja, tylko ze ja gram lepiej?? To była oczywiście ironia.
    Odpowiedz z cytatem  

14. #14 Odp: jak wyrobic skilla 
    Spamer
    Panie pro zapraszam w takim razie do esl. Nie długo powinno fx się skontaktować z Tobą.
    Odpowiedz z cytatem  

15. #15 Odp: jak wyrobic skilla 
    Banned
    Ja to bym proponował go dać za kontuzjowanego Loorda albo za Jarka do FX!!
    Odpowiedz z cytatem  

16. #16 Odp: jak wyrobic skilla 
    Spamer z doświadczeniem Awatar k4ve
    omg
    1. Ćwicz na botach, ale na takich które się ruszają
    2. Graj tylko na TP albo DM
    3. Mixuj ile wlezie

Nie ma sprawdzonego sposobu na trenowanie skilla, poprostu im więcej grasz tym się bardziej wyrabiasz, proste jak budowa cepa, czy ty chcesz esej?
    Odpowiedz z cytatem  

17. #17 Odp: jak wyrobic skilla 
    Admin HJ Awatar Szefu!
    Cytat Zamieszczone przez BaZyLiSzEk1984 Zobacz posta
    Stworzylem sobie mape, w ktorej unieruchamiam 15 botow, strzelam im w heda jak najszybciej sie da. Strzelam krotkimi seriami albo pojedynczymi strzalami. I mam pytanie odnosnie tego czy to ma sens. Bo rzeczywiscie zauwazylem, ze coraz szybciej jestem w stanie perfekcyjnie trafic. Nie mam problemow zasadzic wszystkim botom heda. Doszedlem narazie do 12 sekund na 15 hedow. Tylko czy ma to jakies przelozenie na gre, czy moze powinienem jeszcze cos trenowac. Trenuje na malych mapach, zeby jak najwiecej i w jak najkrotszym czasie zabijac. Prosze o sugestie.
    Uwaga odpowiadam na Twoje pytanie:
    Nie, nie ma sensu.

edit
    Tak jak powiedział k4ve im więcej grasz tym twoje umiejętności wzrastają + odpowiedni sprzęt.
    Jeśli lubisz grać na małych mapach( i przestań już grać z botamia ) to wybierz się na serwery:
    aim skill
    aim hs

Bo gracz graczowi nie równy.
    Ostatnio edytowane przez Szefu! ; 27-05-2011 o 22:46
    Gardzę pseudointeligencją, która myśli, że ich pozycja w społeczeństwie zależy od tytułu naukowego.
    Odpowiedz z cytatem  

18. #18 Odp: jak wyrobic skilla 
    el Wymiataczos Awatar Szantu
    E tam sprzęt, gadacie głupoty.
    Sprzęt to niecałe 10% umiejętności, no tak wiadomo, że na drewnianym PC i całej reszcie grać się nie da ( o ile ta reszta jest, hehe ), ale, że sprzęt wyrobi nam skilla? :->
    Graj na DM, a czasami nawet przyjdź z kolegą na serwer i poćwicz np. rzucanie fb, skanowanie itd, rzucanie fb to podstawa.
    Co do DM to też bym taki w 100% temu nie był poddany, bo dobrze jest też pogrywać na serwerach typu aim/hs only ;->
    Co do tego wyboru broni to jest raczej taki dodatkowy wybór, ale powiedzmy, że lubisz bardzo grać bronią AWP, więc pogrywaj także potem na serwerach typu DM AWP bo to dobra sprawa jest, wyrobisz sobie precyzję co nieco i przede wszystkim tzw. speeda ;->

Pozdrawiam Szantu
    Odpowiedz z cytatem  

19. #19 Odp: jak wyrobic skilla 
    Admin HJ Awatar Szefu!
    Cytat Zamieszczone przez szantu Zobacz posta
    E tam sprzęt, gadacie głupoty.
    Sprzęt to niecałe 10% umiejętności, no tak wiadomo, że na drewnianym PC i całej reszcie grać się nie da ( o ile ta reszta jest, hehe ), ale, że sprzęt wyrobi nam skilla? :->
    Nie że wyrobi nam skilla, ale na pewno pomoże(zwiększy nasze możliwości)
    Bo co innego jest grać ze słuchawkami gdzie dookoła wszystko słyszymy niż np. na głośnikach.
    Gardzę pseudointeligencją, która myśli, że ich pozycja w społeczeństwie zależy od tytułu naukowego.
    Odpowiedz z cytatem  

20. #20 Odp: jak wyrobic skilla 
    Banned
    Według mnie najważniejsza jest dobra mysz i podkładka [ i ofc słuchawki ]
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni