Witam. Podczas instalacji instalki steama mam problem. Niby wszystko ok, next next i jak już ma instalować wyskakuje error:
![]()
|
|
Witam. Podczas instalacji instalki steama mam problem. Niby wszystko ok, next next i jak już ma instalować wyskakuje error:
![]()
Wyskakuje Cos Jeszcze Czy Tylko To?
Tylko to, po kliknięciu zamyka się instalacja. Dodam że wcześniej próbowałem instalować więc to molże byc tym spowodowane.
Ja Kiedys Tak Samo Mialem Jak Raz Zainstalowalem Cs (a Masz Wszystko Odinstalowane?)
nie mam co odinstalować bo to tylko instalka steama.
Prubowales Po Tym Jeszcze Raz?
Tak i własnie mam ten błąd.
Sprubuj Kompa Zrestartowac I Moze Pujdzie
Boże głupi nie jestem, resetowałem.
chcesz samego steama zainstalowac?
jak tak to sprubuj z neta sciagnac i wtedy CD-KEY DO Aktywacji Gry Przepisal Od Orginala
Tzn mam ściągnąć steama i tylko zmienić cdkeya?
Sciagnij Steama I Wpisz Twojego CDKEYA
Daj mi link do sciągnięcia.
store.steampowered.com
tam masz po lewej jak wejdziesz zielony przycisk download
sciagnij steama z glownej strony i zainstaluj go na innej partycji badz dysku i pomorze : )
Właśnie mam z tym problem, instaluje na wszystkich part. to samo ;/
Haha to tak jakby wsiąść do zepsutego samochodu i wysiąść.Sprubuj Kompa Zrestartowac I Moze Pujdzie
sciagnij steam z neta... obojetnie jaka strone , wpisujesz swojego cd-key'a ktorego zakupiles i wszystko powinno byc ok
Zopeq jak miałem ns to na początku podawałem cdkeya tzn aaaa-aaaa.... i mi działało jako ns, a jak wpisze moj cdkey to zadziała? Pisze tak bo jeszcze nie kupiłem, tzn będzie za pare dni. :)
A jak zadziała to nie będę miał tego steama to co nie będę miał tych wszystykoch dodatków, przyjaciol i takch tam bajerow.. ;/
EDIT:
Steama ściągnełem z tej strony http://www.softwarepatch.pl/plik/228...mentarze).html i mam taki błąd gdy chce włączyć :/
help meh chce wkoncu steama o.O
Ostatnio edytowane przez Siadak ; 01-01-2009 o 15:10 Powód: dodałem link skąd ściągnełem stima.
ja bym proponował :
jak amsz jakiegoś kumpla co ma steama i mu dobrze chodzi wez pendrive albo płytke i niech ci zgra ja tez tak miałem jak skopiowałem wszystko ładnie mi chodziło :)
nie zapomnij o usunięciu jego folderu :P
Wydaje mis ei ze powinno zadziałac
| « Gra we 2 na własnym servie | Program do zmienianie menu » |