Popularne odwołania do tej strony: bind na zmiane nicku, bind na nick, bind na zmiane nicku w cs, co to znaczy klawisz set laser do cs 1.6, bind na zmiane nickuy, bindy name, bind na zmiance nicku w cs, bind na nick et, bind na zmiane nicku, cs, bind na zmiane nicko, mohaa bindy
jestem ciekaw czy da sie zrobic binda takiego aby wciskajac np [ nick zmienial sie na wybrany ,jesli tak to prosze o przyklad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam, chciałem sobie napisać bind na bind..
a mianowicie:
po kliknięciu "F1" chcę aby bindowało mi:
mwheelup "+jump+"
po kliknięciu "F2" chcę aby bindowało mi:
mwheelup "+jump+;wait;+jump"
więc wymodziłem coś takiego:
Ja i brat gramy sobie na jednym kompie. Jak chcemy iść na jakiś serwer to wkurza nas to rze musimy ciągle zmieniać po sobie nicki. Da sie ten problem jakoś rozwiązać?
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje bind na zmianę nicku podczas gry. Wciskam przycisk i nick zmienia mi się na ten podany w bindzie. Jeśli istniej prosiłbym o podanie. Z góry dziękuję !
Ello...
Mam prośbę.. proszę kogoś żeby mi fajne zedytował nick : Lenox13
np. jakieś dodanie fajnych znaków itp... tylko takich żeby CS je akceptował :p
postawie :D gibonka :D
ThX z góry :p
witam!
mam problem z bindem na zmiane nicka...
wpisuje w konsole
- bind "F5" "name @deK%xP"
- bind "F6" "name @deKxP"
to 2 zawsze dziala bez problemowo...
witam poszkuje plugina który zmienia komus nick np .}
gralem na serwie dostalem kicka :cool:
i zmienił mi nick: zaraz wruc
mozecie mi dac pluginn ktory zmienia komus nicki itp. prosze
Zgóry dziex
Witam, może to strasznie śmieszny problem ale za cholere nie moge zmienić nicku w grze. Nie da się name nick, w menu, w configu, zawsze mam tą starą. O co chodzi ?
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u