Siema mam problem gdyż mam steama a reszta ziomkow nie a chcialem grac u nich na serwerze non steam i nie wiem czy to możliwe a jak możliwe to jak to zrobić. Proszę o szybką pomoc na forum lub na gg: 1229809
|
|
Siema mam problem gdyż mam steama a reszta ziomkow nie a chcialem grac u nich na serwerze non steam i nie wiem czy to możliwe a jak możliwe to jak to zrobić. Proszę o szybką pomoc na forum lub na gg: 1229809
Szukam na forum ale nic nie moge znalezc na ten temat....
Chcesz grać na ich serwerze czy ogólnie z nimi grać wszędzie?
tzn serwer musi miec protokół 48 bo inaczej nie da rady ;) to już na forum .
Chcę grać na serwerach steam i non steam czyli tu i tu ;D Szkoda steama zeby na samych serwach non grac wiec szukam jakiejs alternatywy
Ja wiem bo steam ma 48 a non 47 tylko jest tak ze ziomki z osiedla maja serwer non steam i ja kupilem steama i chciialem z nimi pograc nie instalując non steama
To niech wgrają nowe pliki na 2 protokoły. Są na forum.
Czyli jak serwer jest na protokole 47 na pukawka.pl (sry za reklame) :P to co mam zrobic zeby mozna bylo na nim grac steam i non steam??
xD spoko i sorry ale chcialem sie szybko dowiedziec co i jak mam zrobic zeby pograc steamem
Koledzy muszą przerobić serwer wg. tego poradnika. A ty smulek nie spamuj tak tym 'nie piszemy posta pod postem'. Zraportuj to. Nie potrzebny nam taki spam w tematach.
| « Amx admin | Dodatkowe Command Menu (np.F8) » |