Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Server non Steam na Game PAD, jak? solucja z poradnika nie zadzialala:

, , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: solucja cs serwer, gamepad game gry, jak grać w csa przez gamepada

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1687
Narzędzia wątku

Server non Steam na Game PAD, jak? solucja z poradnika nie zadzialala

ghost2k8 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

wykonalem wszystko tak ja w poradniku, 3 pliki engine,
zmiana w libgame, i saver.cfg .. i niestety po restarcie serwera,
nawet go nie widze na liscie favorites, wczesniej gdy byl steam, rowniez go niewidzłałem.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
could not contact master game server to retrieve server list
Mam CSS digitalzone.W find servers wyskakuje to co w temacie.Dodam ,że gdy włączam css to mam dokładnie to samo co w tym temacie http://www.forums.wiaderko.com/problemy-zwiazane-z-cs-s-steam-i-non-steam/285038-non-steam-problem.html .Proszę nie pisać odpowiedzi typu ,,Reinstal" bo to jest 2 css...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Poradnika jak zrobic admina na nick dla serwera non steam .
Witam wszystkich bo widzę że dużo postów pyta o admina na nick więc zabrałem się do napisania poradnika na ten temat . Jeśli mamy nonsteam i serwer nonsteam to polecam do tego użyć Sourcemod , ponieważ w sourcemod nie występują problemy z dzwiekami jak w mani admin plugin . 1. Najpierw...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
nie mogę dodać poradnika
witam mam problem Nie mogę dodać poradnika do CS1.6 nie mogę założyć nowego tematu :( pojawia mi się coś takiego manian16 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: 1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, 2. Próbujesz edytować...
Pytania z odpowiedzią
dlaczego mam taki komunikat??nie znajduje mi zadnegoi servera w internet;(
Problemy z CS 1.6
Sposób na Could not contact master game server to retrieve server list.
Witam! Znalazłem 2 sposoby, na naprawienie tego błędu. Testowałem na 1.6 NS v23. Pierwszy sposób: 1. Ściągamy plik Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. 2. Wklejamy go do Valveplatformconfig, nadpisując stary. (mogą pojawiać się serwery z CS:S) Drugi sposób: 1....
Archiwum forum
Server STEAM - Manylig.pl@s-game.pl , Szukamy adminow
Zapraszam na nowy server Manylig.pl@s-game.pl # ip: 194.24.174.58:27045 # sloty: 20 # Typ serwera: TP # strona: www.manylig.pl # nie ma nie potrzebnych pluginow co sprawia ze łączenie się z serverem zajmuje chwile Server oczywiście STEAM. Szukamy również adminów na server
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
SZukam poradnika dot. diablo mod
Znajdzie sie cos?? Chodzi mi glownie o opisy postaci
Problemy z CS 1.6
dlaczego mam taki komunikat??nie znajduje mi zadnegoi servera w internet;(
Problemy z CS 1.6
Brak czatu mimo poradnika
Zrobiłem tak jak było napisane w tym temacie http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/2570-nie-dzia-ci-czat-chat-w-couter-strike-zajrzyj.html.Przed tym wyświetlały się napisy #Cstrike_All_Death.A teraz mam, że nic się nie wyświetla.Jest na to jakiś sposób?Na początku myślałem,...
Problemy z CS 1.6
szukam poradnika
szukam POLSKIEGO poradnika który opisuje mod Ultimate Warcraft 3 :) gdzie bedzie pisać wszystko co i jak :) z góry thx
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz