Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy

Instalacja gry i podstawy - Tutaj informacje na temat instalowania Counter Strike 1.6 oraz podstawy gry w CS.

Tagi tematu Mam problem z dodaniem serwera:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1322
Narzędzia wątku

Mam problem z dodaniem serwera

morfeusz1000 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Mam taki problemik. Wchodzę do cs-a jest wszystko ok, wchodzę w zakładkę gdzie sie dodaje serwery własne. Wpisuje ip i wogóle nie chce się dodać :(

Co mam zrobić ? proszę o pomoc :(

Odp: Mam problem z dodaniem serwera

AluCarD is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

najpierw polacz sie z serverem przez konsole a potem dodaj go do ulubionych

UNq is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Otwierasz konsole ~
wpisujesz - connect ip
Jak server ma haslo to -
connect ip passworc haslo

fiziol2323 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Zależy czy serwer jest aktywny, bo jak jest wyłaczony to Ci się nie doda.

M^o^D is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

A tylko jeden Ci "nie wchodzi"?

Słyszałem, że niektóre serwery po prostu nie zapisują się w ulubionych, więc pozostaje bind na connect przez konsolę. Chyba.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z dodaniem RaundSound do serwera FFA
Witam! Mój problem polega na tym że po dodaniu rounsound.amxx do plugins i wpisaniu jego nazwy do plugins.ini niestety mi nie działa na serwerze. Kod jaki wkleiłem do copilatora amxx: Jeśli ktoś może poprawić błędy , jak by były i skompilować jeszcze raz to bardzo o to prosze. Gdy już...
Problemy z HLDS
Problem z dodaniem serwera
Witam, mam problem z dodaniem serwera na waszą stronę, wyświetla mi się komunikat : "Wystąpił dziwny ;) błąd, Twój serwer jest wykrywany jako online, ale nie można pobrać jego danych". Co z tym zrobić?
Archiwum forum
Problem z dodaniem serwera do ulubionych
Witam, odkąd mam steama to nie mogę dodać do "favorite" żadnych serwerów. Po prostu gra się wyłącza. wiem że jest wiele tematów związane z tym problemem ale ne znalazłem rozwiązania. Nie chcę mi sie wpisywać w konsoli connect ip serwera . więc co to może być za problem ? mam windows 7 ...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Gametracker - problem z dodaniem serwera TS
Witam, jako że nie wiedziałem do jakiego działu to wmontować to jednorazowo wybrałem ten, jeżeli będą jakieś sugestię to prosiłbym moda o przeniesienie i poinformowania mnie o przenosinach Otóż mam problem z dodaniem serwera TeamSpeak na monitoring GameTracker. Ogólnie abym mógł dodać serwer to...
Problemy z HLDS
Problem z dodaniem serwera CS do gametracker
Gdy juz wpisze IP i Port i jak wciskam SCAN to najpierw wyskakuje takie okienko: http://i40.tinypic.com/zix4zp.png a jak wcisne OK to pokazuje sie nastepne okienko: http://i44.tinypic.com/2n8bqx3.png A puzniej sie nic nie dzieje, jak mam to dodac? Jesli ktos moze to prosze o dodanie...
Problemy z CS 1.6
Problem Z dodaniem serwera
Witam, nie moge dodac swojego serwer na stronie wiaderko Serwery Non Steam Serwer jest z gameserv.pl publiczny wpisuje ip i nic
Problemy z CS 1.6
Może nie w tym temacie ale nie znalazłem innego pod ten post ... Mam problem z dodaniem na www.wiaderko.com serwera w dziale Serwery Non Steam proszę o pomoc :dash2:
Problemy z CS 1.6
Witam nie mogłem znaleźć takiego tematu pod ten post wiec pisze tutaj. Mam problem z dodaniem mojego serwer na stronkę www.wiaderko.com w Dziale Serwery Non steam :dash2:
Problemy z CS 1.6
Problem z dodaniem serwera do ulubionych
Mam problem.Wykupiłem serwer hostage.pl, dodałem pluginy,amx'a,po czym właczyłem serwer przez panel www.Weszłem w cs i próbuje dodac serwer do ulubionych, ale nie wyswietla go. Co mam zrobic , próbowałem juz zainstalowac patch V23...czy moze to byc wina jakiegos plugina??
Problemy z CS 1.6
Problem z dodaniem serwera! help
Witam, mam taki problem wlaczam CSaS wszystko ladnie pieknie dodaje servery do Ulubionych wchodze gram, lecz po wylaczeniu gry servery sie nie zapisuja w tej zakladce Favorites, co zrobic zeby były caly czas ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz