Witam.
Mam taki problemik. Wchodzę do cs-a jest wszystko ok, wchodzę w zakładkę gdzie sie dodaje serwery własne. Wpisuje ip i wogóle nie chce się dodać :(
Witam!
Mój problem polega na tym że po dodaniu rounsound.amxx do plugins i wpisaniu jego nazwy do plugins.ini niestety mi nie działa na serwerze. Kod jaki wkleiłem do copilatora amxx:
Jeśli ktoś może poprawić błędy , jak by były i skompilować jeszcze raz to bardzo o to prosze.
Gdy już...
Witam, mam problem z dodaniem serwera na waszą stronę, wyświetla mi się komunikat : "Wystąpił dziwny ;) błąd, Twój serwer jest wykrywany jako online, ale nie można pobrać jego danych". Co z tym zrobić?
Witam, odkąd mam steama to nie mogę dodać do "favorite" żadnych serwerów. Po prostu gra się wyłącza.
wiem że jest wiele tematów związane z tym problemem ale ne znalazłem rozwiązania.
Nie chcę mi sie wpisywać w konsoli connect ip serwera .
więc co to może być za problem ?
mam windows 7 ...
Witam, jako że nie wiedziałem do jakiego działu to wmontować to jednorazowo wybrałem ten, jeżeli będą jakieś sugestię to prosiłbym moda o przeniesienie i poinformowania mnie o przenosinach Otóż mam problem z dodaniem serwera TeamSpeak na monitoring GameTracker. Ogólnie abym mógł dodać serwer to...
Gdy juz wpisze IP i Port i jak wciskam SCAN to najpierw wyskakuje takie okienko:
http://i40.tinypic.com/zix4zp.png
a jak wcisne OK to pokazuje sie nastepne okienko:
http://i44.tinypic.com/2n8bqx3.png
A puzniej sie nic nie dzieje, jak mam to dodac?
Jesli ktos moze to prosze o dodanie...
Może nie w tym temacie ale nie znalazłem innego pod ten post ...
Mam problem z dodaniem na www.wiaderko.com serwera w dziale Serwery Non Steam proszę o pomoc :dash2:
Witam nie mogłem znaleźć takiego tematu pod ten post wiec pisze tutaj.
Mam problem z dodaniem mojego serwer na stronkę www.wiaderko.com
w Dziale Serwery Non steam :dash2:
Mam problem.Wykupiłem serwer hostage.pl, dodałem pluginy,amx'a,po czym właczyłem serwer przez panel www.Weszłem w cs i próbuje dodac serwer do ulubionych, ale nie wyswietla go. Co mam zrobic , próbowałem juz zainstalowac patch V23...czy moze to byc wina jakiegos plugina??
Witam, mam taki problem
wlaczam CSaS wszystko ladnie pieknie dodaje servery do Ulubionych wchodze gram, lecz po wylaczeniu gry servery sie nie zapisuja w tej zakladce Favorites, co zrobic zeby były caly czas ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u