prosze o podanie skąd szybko i bez problemowo można ściągnąć cs 1.6 ns prosze o odpowiedż
|
|
prosze o podanie skąd szybko i bez problemowo można ściągnąć cs 1.6 ns prosze o odpowiedż
ahhahaahahahahahaahahahahahaha "skąt" no nie mam nic do tego jeśli ktoś robi błędy ale
żeby takie to juz jest żałosne ahahhahahhahahaahahahahahahah
Nowe patche zazwyczaj sa z dupy dlatego polecam v23
Sciągnołem tego CSa ale mam problem, ponieważ w instalatorze nie ma liter, zamiast nich są znaki zapytania. I mam w związku z tym problem, gdyż nie wiem jaką mam wybrać pierwszą opcje.
A wygląda to tak:
![]()
wybierz tą drugą opcje to bedą litery normalne. ja tez tak mialem
ja miałem tak we wszystkich oknach.Po prostu klikaj ten przycisk gdzi ejest > (powinno tam być next>) Gra zainstaluje sie w C:\Program Files\Valve\
Zamknijcie temat
Nie gniewać się dopiero chcę zacząć grać ale niemoge bo niechce mi się instalka odpalić. Poprostu sie klepsydra pojawia na chwilę i znika odrazu. Nic poza tym sie nie dzieje.![]()
nowy temat sie zakłąda !!! sciagnij z cs - podstawy albo ską ściągnąć ...
mówiłem żeby się nie denerwować. A myślisz że skąd ściągałem. Właściwie to mi się ściąganie przerywa w pewnym momencie....
Wszystkie linki dzialaja =]
Nie wątpie co nie zmienia faktu że mi sie przerywa przy 40+ MB. I tak za każdym razem...![]()
Witek, chodzi ci o główny plik CS'a? To łapaj -> ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/h...s16full_v7.exe
zmieńcie skąd na z kąd :D
mam problem sciagnelem i zainstalowalem tego CS. ale ni moge grac prez neta poprostu nie wyskakuj mi servery :?: :!:
OMG . Jesli by Ci nawet wyskoczyly to byly by to servy STEAM musisz sobie zmontowac servy NON-STEAM PSTRYK ! po lewej stronie masz "Servy 1.6"
Shadow. Pisze się "skąd" a nie "z kąd" xDZamieszczone przez Shadow
Tak na przyszłość![]()
| « Pisanie nazw tematu | Prośba » |