Popularne odwołania do tej strony: skad sciagnac cs 1.6, z kąd ściągać gry, jak szybko pobrac cs, jak szybko sciagac filmy z internetu, jak szybko pobrać cs, cs pobierz szybko, pobierz szybko cs, gra do pobrania ktura sie szypko ściaga, z kad pobrac cs 1.6, z kąd ściągać filmy, skąd ściągnąć cs 1.6, cs 1.6 do pobrania szybko, skad pobrac cs 1.6 non steam, skąd ściągnąć counter strike 1.6, z kad sciagac gry, skad sciagac szybko pliki, z kąd można ściągać filmy, skąd szybko pobrac cs 1.6, cs jak szybko pobierac, skad pobrac cs 1.6, z kad sciagac filmy, jak szybko ściągać gry, skad szybko sciagac gry, z kąd ściągać cs, jak da sie sciagnac cs 1.6 bez kasy
Sciągnołem tego CSa ale mam problem, ponieważ w instalatorze nie ma liter, zamiast nich są znaki zapytania. I mam w związku z tym problem, gdyż nie wiem jaką mam wybrać pierwszą opcje.
A wygląda to tak:
Nie gniewać się dopiero chcę zacząć grać ale niemoge bo niechce mi się instalka odpalić. Poprostu sie klepsydra pojawia na chwilę i znika odrazu. Nic poza tym sie nie dzieje.
Witam. Mam pytanie: Jaką mam ustawić przybliżoną prędkość połączenia z internetem?
Posiadam Orange Freedom 1,3 mb
Staty:
http://www.speedtest.pl/results/5007394.jpg
Kielce
http://www.speedtest.net/result/699563073.png
Warszawa
Mam problem z bh na csie. Chce pogrrac na new game na skrypcie bh na mapach dr ale nie moge ze wzgledu na szybkosc bh poniewaz jest ono wolne i mam pytanie czy jest jakis sposob na to zeby sie rozpedzac na ng
Witam, tak jak w temacie... mam problem, zainstalowalem csa 1.6, patcha v26, i gdy chce zagrac z kims (lub z botami) to gdy wchodze i proboje isc to idzie mi szybko i sie zacina... czy wie ktos o co chodzi?
Witam!
proszę o zrobienie mi loga o wymiarach:890x154 i umieszczenie napisu: "Intensive Clan " i umieszczenie tego oto herbu -> ImageShack - Hosting :: 17759284ez6.png
Mógłby mi ktoś skonwertować ten herb na format .jpg ? Dam gibona i ten co zrobi wszystko na moich oczekiwaniach dostanie moje...
Wie ktoś moze jak zmienic szybkosc gry? Bo wszystko chodzi mi jak na speed hacku i nie wiem o co b. Probowalem komend cl_backspeed i frontspeed. Nawet biega jak na speed hacku.. Wie ktos czego to moze byc wina?
Mam problem gdy kładę się spać to tak leżę mażę i mażę i dopiero po jakimś 1h/2h zasnę :/. Znacie może jakiś sposób na zaśnięcie od tak. Że kładziecie się 5/10 minut i bum kimono.
PS. Pytałem się już wujka google.
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u