na niektorych serwerach mam takze jak sie do niego podlaczam(oczywiscie jestem zalogowany na stemie) wyskauje mi login to the correct steam czy cos...jakos tak nie wiem dokladnie...co sie dzieje prosze o odpowiedz!!
|
|
na niektorych serwerach mam takze jak sie do niego podlaczam(oczywiscie jestem zalogowany na stemie) wyskauje mi login to the correct steam czy cos...jakos tak nie wiem dokladnie...co sie dzieje prosze o odpowiedz!!
ee a sxe masz włączone i grasz na steamowych serwerach ?
zbanowany steam?
Napisz co Ci dokładnie wyskauje, bo tak to możęmy tylko zgadywać.
This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account. to mi pisze!!
ze to konto gry nie obsługuje gry w którą właśnie chcesz pograć chyba ^^
prosze sie zalogowac na poprawnym koncie steam
ale ja mam na tym koncie cs i nie mam wlaczonego sXe
Rozumiem, że masz cs 1.6 i jak dajesz znajdź sewer to na niektóre nie możesz się dostać :?: Napewno masz ustawione, żeby Ci wyszukało serwery tylko do 1.6 :?: Może masz ustawione, żę wyszukuje Ci wszystkich serwerów i próbujesz wejść np. na surce. Sprawdź jak masz w ustawieniach.
ja mam ten sam problem :evil:
kupilem pare godzin temu cs anthology i teraz mi wyskakuje: This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account.
prosze o pomoc (wyciagnalem ten temat poniewaz niechcialem robic nowego tematu)
i tak sie dzieje chyba na kazdym serwerze (nie sprawdzalem non steam)
tak samo sie dzieje w innych grach :mad:
Aktywowałeś konto :?: Wyskakuje Ci błąd, że ta gra nie należy do tego konta, czyli że na tym koncie nie możęsz grać w tą grę, bo jej nie wykupiłeś.
jak sie aktywoje konto?
kupilem ta gre i cd key jest uzywany tylko na moim koncie ( moge grac na serwerach non steam tylko )
Problem rozwiązany :mrgreen:
trzeba bylo tylko przeinstalowac steama :lol:
heh taki błąd wyskakuje w przypadku pacsteam'a gdy chce się wejść na serwer orginalny . Ale że kupiłeś orginał to trochę przesranka . Sprawdź czy do końca ściągnąłeś cs na steam'ie
| « problemik :( Dam pomogl jakby co | HLDJ do CSS » |