na niektorych serwerach mam takze jak sie do niego podlaczam(oczywiscie jestem zalogowany na stemie) wyskauje mi login to the correct steam czy cos...jakos tak nie wiem dokladnie...co sie dzieje prosze o odpowiedz!!
Rozumiem, że masz cs 1.6 i jak dajesz znajdź sewer to na niektóre nie możesz się dostać :?: Napewno masz ustawione, żeby Ci wyszukało serwery tylko do 1.6 :?: Może masz ustawione, żę wyszukuje Ci wszystkich serwerów i próbujesz wejść np. na surce. Sprawdź jak masz w ustawieniach.
heh taki błąd wyskakuje w przypadku pacsteam'a gdy chce się wejść na serwer orginalny . Ale że kupiłeś orginał to trochę przesranka . Sprawdź czy do końca ściągnąłeś cs na steam'ie
Cześć!
Mam problem. Mam konto steam od około 3 lat.
Grywałem czasem, nie za często, ostatnio jakieś 3 miesiące temu.
Wczoraj zainstalowałem steama od nowa, zalogowałem się wszystko w porządku.
Patrze nowy design steama w którym nie mogę się połapać, brakuje w zakładce "gry" CS'a , jak chce...
Mam wielki problem. Pamietam Login, E-mail i ten klucz, ktory po wpisaniu dostajemy gry na koncie steam (kupowalem przez Allegro). Mialem opcje "zapamietaj haslo" ale sie zlozylo jakos ze sie logutnąlem i teraz nie pamietam chasla ;/. Prosze pomóżcie mi odnalezc to chaslo. Nie wiem, podajcie jakies...
Witam po kilku dniach loguję się na steam i wchodze w counter-strike:source aby sobie pograć wbijam i widze takie cos;/
http://img229.imageshack.us/img229/6307/lolqofl.jpg http://img229.imageshack.us/img229/lolqofl.jpg/1/w22.png
Sprawdzam ustawienia na steam i zauważyłem coś takiego;/:...
Kupie postac za Konto Steam z grami + Cd-keye do Warcrafta 3.
Steam zawiera:
-Condition zero
-Condition zero Deleted scenes
-Counter Strike 1.6
-Counter Strike Beta
-Day of defeat
-Ricochet
Witam mam taki problem mianowicie gdy sie chce polonczyc z kontem to mi wyskakuje male okienko i w nim pisze ''Niemożna nawiązać polonczenia z siecia Steam. Przyczyna moze byc problem z polonczeniem internetowym lub problem z siecia Steam. Wiecej informacji na www....'' A gdy wejde w menadzer zadan...
Witam mam taki problem mianowicie gdy sie chce polonczyc z kontem to mi wyskakuje male okienko i w nim pisze ''Niemożna nawiązać polonczenia z siecia Steam. Przyczyna moze byc problem z polonczeniem internetowym lub problem z siecia Steam. Wiecej informacji na www....'' A gdy wejde w menadzer zadan...
Witam, mimo że są podobne tematy to jednak jasnej odpowiedzi nie znalazłem. Szukałem w necie czegokolwiek na ten temat, ale większość dotyczy stawiania serva bez konta steam. Ja mam taki problem, że posiadam konto steam, a chciałbym postawić server NS. I tutaj pytanie. Macie jakieś linki do...
Witam. Mam nietypowy problem. Gralem w cs'a ponad rok, ale potem zrobilem sobie mala przerwe. Wczoraj chcialem znowu sobie zagrac, ale nie moglem polaczyc sie z kontem steam... Poprostu pisze ,,Łączenie do konta Steam : <nazwa użytkownika>''
i nic sie nie dzieje, czekalem kilka godzin. Zrobilem...
A więc mam problem gdy chcę sobie zagrać w CS'a muszę się połączyć z kontem steam tylko że podczas połączenia wyskakuje mi "Wstąpił problem z aplikacją Steam i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Co mam robić ?? resetowałem kompa, reinstalowałem steam'a i nic. ma ktoś jakieś...
Witam. Nie dawno kupiłem sobie Counter-Strike 1 Anthology. Instaluje, aktualizuje STEAM'a, robie konto. Zrobiłem konto. Pisze żeby poczekać na jakiegoś e-mail'a aktywującego. No więc czekam już trzeci dzień i nic mi nadal nie przyszło. Nie wiem już co mam robić. Prosze pomóżcie :cry:
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u