Mam problem. Niedawno dopiero kupiłem steama. I chciałbym wgrać jakies nowe mapy. O ile na no steamie nie stanowiło to żadnego problemu bo był folder "maps" to w steamie nie mam pojęcia gdzie wkleić nowe pliki :???:
Wielka prośba o pomoc!! :oops:
|
|
Mam problem. Niedawno dopiero kupiłem steama. I chciałbym wgrać jakies nowe mapy. O ile na no steamie nie stanowiło to żadnego problemu bo był folder "maps" to w steamie nie mam pojęcia gdzie wkleić nowe pliki :???:
Wielka prośba o pomoc!! :oops:
X:\Steam\steamapps\twójloginsteam\counter-strike\cstrike\maps
W folderze cstike nie mam folderu maps. :???:
To ten folder się tworzy i wszystko jest cacy :)
Ja przykładowo tak zrobiłem, nie mam żadnych problemów i są wszystkie mapki, które wgrałem z non steam, czyli innymi słowy " All OK " :)
X:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Konto\counter-strike\cstrike_polish\maps
:P
Banshee, bo te foldery są w pliku gcf... musisz ten folder utworzyć :]
No dobra, ale jak wgram mapy z cs non steam to część map będzie się powtarzać? i w tedy rzeba je usunąć, czy tak?
Jak już piszę: jak mam cs Anthology 1 to jak dodać boty? muszę jakieś z neta ściągnąć?
:smile:
po co ci boty na steam ;o
graj na serwerach a nie z botami ;p
a tak to nie bedziesz musial usowac tylko bedzie komunikat czy chcesz podmenic pliki ;p
ale z tymi mapami nie wyświetla mi się żeby można było podmienić pliki... tylko jak skopjuje to się powtarzają
a boty sie przydają jak gram z bratem:D
[ Dodano: Wto 01 Sty, 2008 ]
to co da sie te boty dodać czy nie?
bo to jak seba mowi mapy standardowe sa w pliku gfc. czy jakims takim ;p
i nie musisz ich kopiowac tylko te niestandardowe
ok:D dzięki!
A to co z tymi botami?da sie je jakoś dodać? bo czasami by sie przydały jak nie mam neta czy z bratem chcę pograć....
da sie ;p chyba tak jak na ns wrzucasz je do cstrike lub cstrike_polish i powinny byc
zrobiłam taki, i jak jest to menu w grze jak sie nacisnie "H" to tam jest help, message itp, to po dodaniu botów już tego nie ma i jest tylko add bot... i nie wiem czemu... w cs nm to sie poprostu dodawało do tego menu....
może jakoś naczej trzeba albo innego bota? dodałam zbot....
| « Instalacja | Raszowanie - Co to jest? » |